Reduceri de Mai de până la 35%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Despre noi
Cine suntem? Cine suntem?
Cine suntem?
Aosom este o companie globala specializata in vanzari online. Fondata in 2009 in Statele Unite, este o ramura a Grupului MH, cu sediul principal in China, la Ningbo, si este prezenta in 12 tari cu 7 filiale si 20 de depozite in proprietate.
Aosom a devenit imediat lider in vanzeri: de mobilier si articole de design de interior si exterior, produse pentru fitness, articole pentru animale de companie, pentru copii, hobby si timp liber. Este prezent in Italia din 2014 si in alte tari, printre care SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania si Spania. In 2020 filiala italiana a lansat site-ul online si in Romania, extinzand vanzarile si in alte tari din regiunea balcanica, cum ar fi Slovenia, Bulgaria si Ungaria.
Aosom are si un program B2B cu o lista de preturi dedicata profesionistilor din orice sector si revanzatorilor care vor sa distribuie brandurile noastre in propriile magazine.
Produse de calitate disponibile, preturi avantajoase si un serviciu pentru clienti mereu la dispozitie: acesta e Aosom.
Angajamentele noastre
In fiecare zi, aici, la Aosom, muncim din greu pentru a satisface necesitatile tuturor clientilor. Suntem mereu in cautarea unor produse noi si interesante la cele mai bune preturi. De la Homcom la Outsunny, Pawhut si Vinsetto, brandurile noastre acopera o varietate extinsa de categorii, astfel incat vei putea gasi intotdeauna exact ceea ce cauti, la un pret care sa nu iti depaseasca bugetul. Scopul Aosom este sa imbinam comoditatea cumparaturilor online cu preturi excelente si servicii de calitate ca sa ai o experienta de cumparare ca la nimeni altul.
Depozitul nostru
Toate produsele vandute de Aosom Italy sunt disponibile in depozitul nostru, cu un spatiu de 50.000 m2 la Belgioioso (IT) care, datorita unui sistem logistic avansat , ne permite sa oferim clientilor nostri livrari rapide si punctuale a produselor, chiar si de dimensiuni mari. Avem si un depozit externalizat la Bucuresti pentru vanzarile din Europa de Est. Ne extindem in mod constant selectia de produse pentru a va satisface mai bine necesitatile de cumparare. La Aosom, asteptam cu nerabdare sa te deservim la cel mai inalt nivel, asa ca arunca o privire pe site-ul nostru si gaseste produsele de care ai nevoie. Cumpara cu incredere la Aosom.
Aosom in cifre
14 Tari 7 Filiale 20 Depozite in proprietate 4000+ Produse
Brandurile noastre
Obiectivul nostru principal este de a oferi tuturor clientilor nostri produse de calitate inalta la preturi de fabrica. Catalogul nostru cu peste 4.000 de produse asigura fiecarui utilizator articole pentru orice gust si necesitate. Principalele branduri prezente pe Aosom sunt: HOMCOM, Outsunny, PawHut, Vinsetto, Durhand e Kleankin.
Serviciile noastre
  • Mai mult de 4000 de produse
  • Preturi de la furnizor
  • Serviciu clienti profesionist
  • Livrare gratuita
Inspiratie de la clientii nostri
Vorbesc despre noi
Ce spun clientii nostri despre noi