+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
România
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Despre noi
ISTORIA NOASTRA

AOSOM Italy srl Centro Direzionale Milanofiori Strada 1 Palazzo F1 - 20057 Assago (MI)
P.IVA: RO41400039
TEL: +40 358630043
email: clienti@aosom.ro

Aosom este o companie globala specializata in vanzari online fondata   in 2009 in Statele Unite. A devenit imediat lider in: echipamente outdoor, mobilier pentru casa, fitness, articole pentru animale de companie, pentru copii, hobby si timp liber. La moment compania este prezenta in Italia, SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Spania si in curand si in alte tari. Sediul italian, fondat in 2014, se afla la Assago (Milano), la Centro Direzionale Milanofiori. Scopul companiei este de a oferi tuturor clientilor produse de inalta calitate la un pret de fabrica, fara pasi intermediari inutili si scumpi.

Brandurile noastre
Angajamentele noastre

1. O gama larga de produse. Avem un catalog de peste 200.000 de produse selectate, iar noi produse sunt adaugate zilnic. Departamentul nostru de achizitii cauta intotdeauna produse care sa satisfaca clientii nostri. Daca nu gasesti produsul pe care il cauti, nu ezita sa ne contactezi, suntem siguri ca putem gasi produsul potrivit pentru tine.

2. Pret de fabrica. Colaborarile noastre directe si consolidate cu producatorii ne permit sa putem vinde produsele la cel mai bun pret posibil in raport cu calitatea. Produsele noastre sunt achizitionate in cantitati mari pentru a fi vandute in toata lumea, aceasta este o garantie a calitatii la cel mai bun pret.

3. Livrare rapida. Am ales cea mai buna logistica si cei mai buni expeditori pentru a asigura cea mai rapida si mai fiabila livrare a produsului tau. Comenzile sunt procesate de mai multe ori pe zi si livram mii de comenzi zilnic cu una dintre cele mai mici rate de eroare din industrie. Produsele in vanzare sunt disponibile fizic in depozitele noastre, pentru a garanta o livrare cat mai rapida (cu exceptia locurilor greu accesibile). Puteti urmari comanda ta. de la depozitul nostru pana la adresa de destinatie direct prin web.

4. Serviciul pentru clienti. Serviciul nostru pentru clienti este format din angajati profesionisti! Ne poti contacta atat inainte de a efectua o comanda, cat si pentru informatii despre transport sau daca nu esti complet multumit de produsul achizitionat. Vei primi un raspuns la solicitarea ta in 24-48 ore lucratoare. Ne place intotdeauna sa ascultam clientii nostri!
Serviciile noastre
Retelele noastre sociale

Urmareste pagina de Facebook Aosom Romania pentru a fi la curent cu cele mai bune noutati si oferte!