Căutări recente

  Transport gratuit

  La toate produsele

  Descarca aplicatia Aosom Shopping
  App Aosom: Descarca si primeste 10% EXTRA-reducere
  0
  Coșul meu
  Subtotal de coș:
  Arată coșul
  DESPRE NOI

  AOSOM Italy srl Centro Direzionale Milanofiori Strada 1 Palazzo F1 - 20057 Assago (MI)
  P.IVA: RO41400039
  TEL: +40 358630043
  email: clienti@aosom.ro

  Aosom este o companie globală specializată în vânzări online înființată  în 2009 în Statele Unite care a devenit imediat lider în domeniul echipamentelor exterioare, mobilier pentru casă, fitness, articole pentru animale de companie, pentru copii, hobby-uri și timp liber. În prezent suntem prezenți în Italia, SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania și în curând în alte țări. Biroul italian, înființat în 2014, se află la Assago (Milano), la Centrul de Afaceri Milanofiori. Scopul nostru este de a oferi tuturor clienților noștri produse de înaltă calitate la un preț de fabrică, fără pași intermediari inutili și scumpi.

   
  brandurile noastre
   
  Angajamentele noastre

  1. O gamă largă de produse. Avem un catalog de peste 200.000 de produse selectate, iar noi produse sunt adăugate zilnic. Departamentul nostru de achiziții caută întotdeauna produse care să satisfacă clienții noștri. Dacă nu găsiți produsul pe care îl căutați, nu ezitați să ne contactați, suntem siguri că putem găsi produsul potrivit pentru dvs.

  2. Prețul fabricii. Colaborările noastre directe și consolidate cu producătorii ne permit să putem vinde produse la cel mai bun preț posibil în raport cu calitatea. Produsele noastre sunt achiziționate în cantități mari pentru a fi vândute în toată lumea, aceasta este o garanție a calității la cel mai bun preț.

  3. Viteza de livrare. Am ales cea mai bună logistică și cei mai buni expeditori pentru a asigura cea mai rapidă și mai fiabilă livrare a produsului dvs. Comenzile sunt procesate de mai multe ori pe zi și livrăm mii de comenzi zilnic cu una dintre cele mai mici rate de eroare din industrie. Produsele de vânzare sunt disponibile fizic în depozitele noastre, pentru a garanta livrarea în 2 zile lucrătoare (cu excepția locurilor greu accesibile). Puteți urmări comanda dvs. de la depozitul nostru până la destinația sa direct prin web.

  4. Serviciul pentru clienți. Serviciul nostru pentru clienți este format din angajați profesioniști! Ne puteți contacta atât înainte de a efectua o comandă, cât și pentru informații privind transportul sau dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achiziționat. Rata noastră de răspuns este de 100% în 24 de ore lucrătoare. Ne place întotdeauna să ascultăm clienții noștri!
  Serviciile noastre
  rețelele noastre sociale

  Urmăriți pagina de Facebook Aosom Romania pentru a fi la curent cu cele mai bune noutați și oferte!

  Reduceri