Reduceri de vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
CGU - Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A CONTINUTULUI GENERAT DE UTILIZATOR

Prin postarea continutului dvs. cu hashtag-ul #aosomrolove pe un site de socializare, declarati ca sunteti de acord cu urmatorii Termeni si conditii:

AM FACUT O FOTOGRAFIE SI NICI O ALTA PERSOANA IN APARTE DE MINE APARE IN FOTOGRAFIE: Am facut fotografia (ile) originala (e), graficul (ile), imagine (ile), selfie (urile), videoclip (urile), mesaj (ele), sau alte materiale pe care le-am etichetat cu hashtag-ul #aosomrolove si am creat toate subtitrarile insotitoare (colectiv, „Continutul utilizatorului”) si, doresc sa autorizez toate drepturile asupra Continutului Utilizatorului catre Aosom Italy Srl („Aosom”) in conformitate cu termenii si conditiile stabilite in prezentul Acord. Garantez si declar ca nicio alta persoana nu a contribuit sau a aparut in Continutul utilizatorului. In cazul in care altcineva a contribuit sau a aparut de fapt in Continutul Utilizatorului, garantez si declar ca fiecare persoana, intr-un scris pe care il voi furniza cu promptitudine catre Aosom, la cerere, a autorizat orice si toate drepturile asupra Continutului Utilizatorului catre Aosom conform termenilor si conditiilor stabilite in prezentul Acord.

AOSOM POATE UTILIZA CONTINUTUL UTILIZATORULUI: Prin prezentul acord catre Aosom, in mod perpetuu, dreptul irevocabil, neexclusiv, fara drepturi de autor, la nivel mondial si licenta de utilizare a continutului utilizatorului (in legatura cu orice design, dezvoltare, productie, marketing, publicitate, distributie, promovare si vanzare Aosom, pentru orice scopuri), sublicentierea, transmiterea, difuzarea, publicarea, editarea, modificarea, adaugarea, retragerea din Continutul Utilizatorului si crearea de lucrari derivate, in orice si toate mediile (inclusiv site-uri de socializare) acum cunoscute sau dezvoltate in continuare, fara nicio compensatie pentru mine. Declar si garantez ca tot Continutul Utilizatorului trimis catre Aosom folosind hashtag-ul #aosomrolove este original si ca am dreptul legal de a acorda licenta irevocabila catre Aosom, precum si succesorii, licentiatii, sub-licentiatii si cesionarii respectivi ai acestuia, in perpetuitate, drepturile mentionate aici asupra in Continutului Utilizatorului.

IMI ASUM RISCURILE ASOCIATE INTERNETULUI SI PLATFORMELOR DE SOCIALIZARE: Inteleg ca in niciun caz Aosom va fi raspunzator in niciun fel pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel suportate de mine ca urmare a utilizarii Continutului Utilizatorului. Aosom are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza si edita sau elimina continutul utilizatorului si / sau orice comentarii postate despre Continutul Utilizatorului. In plus, recunosc ca Aosom nu este responsabila si nu sustine opiniile, sfaturile, sugestiile sau recomandarile postate sau trimise despre Continutul Utilizatorului si Aosom isi declina orice responsabilitate in legatura cu acesta. De asemenea, inteleg ca la publicarea Continutului Utilizatorului pe internet, inclusiv prin utilizarea hashtagului #aosomrolove pe un site de socializare, Aosom nu are control asupra Continutului Utilizatorului si este posibil ca altii sa il dubleze, inclusiv, dar nu limitat la, pe alte site-uri de pe internet.

UTILIZAREA NUMELUI SI IMAGINIILE MELE: Prin prezenta ii acord lui Aosom dreptul de a folosi numele meu, pseudonimul, imaginea, vocea, caricatura, declaratiile, gestiunea social media, textele insotitoare, intrebarile, feedback-urile, sugestiile, limba, scrierile, statisticile, semnatura, semnatura facsimila, biografia, fotografiile, videoclipurile, filmele si orice alta referinta la persoana, personalitatea, informatiile pe care le ofer lui Aosom sau preferintele (colectiv „Atributele”), in legatura cu fabricarea, vanzarea, comercializarea , publicitatea si promovarea produselor Aosom si / sau a marcii Aosom, inclusiv, fara limitare, pe internet si in legatura cu social media. Aceasta licenta include, fara limitare, dreptul de a utiliza atributele in publicitatea si promovarea produselor Aosom si a marketing-ului care utilizeaza sau fac referire la Continutul Utilizatorului, inclusiv, fara limitare, pe si in orice lucrare de arta, ambalare, publicitate si material promotional si in legatura cu orice publicitate, conferinte de presa, comunicate media, conturi pe platforme de socializare, marketing pe internet, broadcasts si alte initiative, publicitate si relatii publice referitoare la Aosom sau la Continutul Utilizatorului, fara restrictii in ceea ce priveste distributia geografica sau frecventa sau durata de utilizare.

Declar si garantez ca: (a) Am dreptul unic si exclusiv de a incheia si de a efectua prezentul Acord si de a acorda drepturile acordate in acest document, (b) drepturile pe care le-am acordat mai jos nu vor intra in conflict sau nu vor incalca nicio hotarare, acord sau intelegerea pe care am sau o voi avea sau nu incalca drepturile oricarei persoane sau entitati, (c) nu este necesar consimtamantul niciunei alte parti pentru ca Aosom sa-si exercite drepturile de mai jos, (d) am varsta de peste 18 ani si (e) sunt rezident legal in Romania. Inteleg ca Aosom desfasoara astfel de activitati, bazandu-se in mod expres pe cele de mai sus. Nu voi avea nicio revendicare (incluzand, fara limitare, revendicari bazate pe invazie de confidentialitate, marci comerciale, drepturi de autor, defaimare, calomnie, drept de publicitate si orice alte drepturi personale si de proprietate) care rezulta din orice utilizare a Continutului Utilizatorului sau a Atributelor permise de prezentul Acord si sunt de acord sa eliberez, sa despagubesc, sa protejez, sa exonerez Aosom de la si impotriva oricaror cereri, daune, pierderi, costuri, cheltuieli si / sau raspunderi de orice fel sau natura (inclusiv retributia fara limita a avocatilor) „taxe” care decurg din sau in legatura cu sau suportate din cauza utilizarii Continutului Utilizatorului si / sau a Atributelor stabilite aici sau a inexactitatii sau incalcarii oricarei reprezentari, garantii, promisiuni, acorduri sau angajamente pe care le-am facut aici.

Aosom nu va fi obligat sa produca, sa elibereze sau sa foloseasca efectiv Continutul Utilizatorului sau Atributele sau sa continue productia sau eliberarea sau utilizarea, daca a inceput. Aosom nu garanteaza acuratetea, integritatea sau calitatea Continutului Utilizatorului. Singurul meu remediu exclusiv pentru incalcarea, rezilierea sau anularea de catre Aosom a prezentului acord sau a oricarui termen al acestuia va fi o actiune legala pentru daune, daca exista; si renunt irevocabil la orice drept de a solicita si / sau a obtine rezilierea, scutirea echitabila sau prescriptiva, de a rezilia sau anula prezentul acord si / sau de a impune sau restrictiona distributia, exploatarea, publicitatea, promovarea sau expunerea Continutului Utilizatorului, a Atributelor sau orice drepturi ale acestuia. Se intelege si este de acord ca in niciun caz Aosom nu va fi raspunzator pentru niciun fel de daune indirecte, accidentale sau consecinte. Aosom poate acorda licenta sau cesiunea prezentului Acord si / sau a tuturor sau a oricarei parti din drepturile sale prezentate oricaror persoane sau entitati, iar la aceasta cesiune Aosom va fi eliberata de obligatiile sale prezentate. Prezentul acord va deveni eficace pentru a beneficia de el si va fi obligatoriu pentru succesorii, licentiatii si cesionarii autorizati ai partilor. Nu pot atribui acest Acord in totalitate sau partial fara acordul anterior scris de catre Aosom. Fara a aduce atingere oricaror dispozitii contrare prevazute aici, acordarea de drepturi, reprezentari, garantii si despagubiri prin prezenta va supravietui expirarii sau rezilierii acestui Acord.

Acest acord este guvernat de legile Romaniei si reprezinta acordul complet si exclusiv dintre Aosom si mine si nu ma bazez pe nicio alta reprezentare sau acord, fie el oral sau scris. Partile sunt de acord ca orice litigii intre ele care nu pot fi mai intai solutionate informal, vor fi solutionate prin arbitraj final si obligatoriu in judetul caruia consumatorul isi are domiciliul sau resedinta, cu conditia ca acest loc sa fie situat in Romania.

NU COMPORTAMENT NEADECVAT: Sunt de acord sa nu transmit, incarc, postez, trimit prin e-mail sau sa pun la dispozitie virusi software, publicitate, solicitare sau materiale promotionale nesolicitate sau neautorizate, inclusiv spam. Sunt de acord sa nu fac uz de identitatea unei persoane diferite sau entitate sau sa declar in mod fals sau sa denaturez in alt mod afilierea mea cu orice persoana sau entitate (inclusiv cea a lui Aosom), sa incalc intentionat sau neintentionat orice lege locala, de stat, nationala sau internationala aplicabila sau sa colectez sau sa pastrez personal date identificabile despre alte persoane.

Instagram ™, Twitter ™, Facebook ™, TikTok ™, YouTube ™ si alte retele de socializare similare sunt marci comerciale inregistrate ale companiilor respective si nu sunt afiliate cu Aosom. Orice trimitere prin aceste sau alte site-uri de socializare similare este supusa tuturor regulilor si reglementarilor acestor site-uri, impreuna cu toate celelalte legi si reglementari aplicabile. Inteleg ca, daca aleg sa trimit continutul meu de utilizator prin telefon mobil, se pot aplica tarife standard pentru date.

Termenii acestui acord pot fi modificati in orice moment fara notificare anticipata. Orice astfel de modificari vor fi afisate in sectiunea Termeni si conditii pentru Social Media Continutul Utilizatorului Continut Creat Fotografii Sharing pe site-ul web Aosom.com. Acest acord nu poate fi modificat sau renuntat decat printr-un scris semnat de catre ambele parti.

ELIMINAREA CONTINUTULUI UTILIZATORULUI: Pentru a solicita eliminarea Continutului Utilizatorului dintr-un cont de social media Aosom sau site-ul web Aosom, va rugam sa trimiteti un e-mail la clienti@aosom.ro si sa includeti 1) in subiect „Eliminarea Continutului Utilizatorului, 2) in corp din e-mail, va rugam sa furnizati motivul pentru care faceti cererea, 3) adresa dvs. de e-mail, 4) o copie clara a Continutului Utilizatorului pe care doriti sa il eliminati, astfel incat Aosom sa poata localiza Continutul Utilizatorului, 5) site-ul de socializare sau site-ul web in care apare Continutul Utilizatorului pe care doriti sa il eliminati (impreuna cu un link, daca este posibil) si 6) numele contului dvs. de social media (daca este cazul), astfel incat Aosom sa poata localiza mai bine Continutul Utilizatorului. Aceasta adresa de e-mail va fi utilizata numai pentru a comunica cu dvs. despre Continutul Utilizatorului. Odata ce Aosom a avut ocazia sa va examineze solicitarea, va elimina Continutul Utilizatorului din contul de socializare Aosom sau de pe site-ul web Aosom la care se face referire in e-mailul dvs. Dupa aceea, un reprezentant Aosom va examina raportul si va stabili daca Continutul Utilizatorului ar trebui sters definitiv.

INTREBARI DACA CREDETI CA CONTINUTUL DVS. ESTE FOLOSIT DE AOSOM FARA AUTORIZARE: Aosom respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora. Daca credeti cu buna-credinta ca drepturile dvs. de proprietate intelectuala si / sau drepturile de publicitate au fost utilizate pe site-ul web Aosom sau intr-un cont de socializare Aosom fara autorizare si intr-o maniera contravenienta, puteti notifica Aosom prin e-mail la adresa clienti@aosom.ro. In timp ce Aosom se straduieste sa faca site-ul web Aosom si conturile sale de socializare un loc pozitiv, acestea raman retele publice, iar alti utilizatori pot incerca sa obtina informatii personale despre dvs. pentru a va hartui sau a va rani. Recunoasteti si sunteti de acord ca Aosom nu este responsabil pentru utilizarea abuziva a altor informatii divulgate public aici. Va rugam sa selectati cu atentie tipul de informatii pe care le postati sau le distribuiti si raportati orice abuz catre Aosom.