Căutări recente

  Transport gratuit

  La toate produsele

  Descarca aplicatia Aosom Shopping
  App Aosom: Descarca si primeste 10% EXTRA-reducere
  0
  Coșul meu
  Subtotal de coș:
  Arată coșul
  Plata securizata
  Nu iti face griji. Plata este sigură cu Aosom!
  Scopul nostru este să vă oferim o experiență de cumpărături sigură și convenabilă. Când plasați o comandă online, informațiile dvs. sunt transmise folosind tehnologia Secure Sockets Layer (SSL), un standard aprobat care este utilizat de către vânzători pentru a asigura securitatea tranzacțiilor online. Acest sistem folosește funcțiile esențiale de autentificare reciprocă, criptare a datelor și integritatea datelor pentru securitatea tranzacțiilor. numărul cardului dvs. de credit este criptat, astfel încât acesta nu poate fi citit atunci când informația călătorește pe Internet.
  Alegeți metoda de plată preferată
  Alegeți butonul de plătit cu cardul de credit (circuite VISA sau MASTERCARD), sau plata la livrare.
  Plata cu cardul de credit

  Dacă alegeți să cumpărați prin metoda de plată cu cardul de credit, în pagina Check out va trebui să selectați între metodele de plată cu cardul de credit și apoi faceți clic pe „Plasați comanda” pentru a introduce detaliile cardului și pentru a efectua plata.

  Plata la livrare

  Raambursul la curier se plătește în cash (exclusiv în RON) la livrarea coletului. În plus față de costurile de transport, va trebui să plătiți o taxă de colectare care va fi adăugat la costurile de transport suplimentare, dacă este cazul. Nu acceptăm cec de casier.

  NOTĂ: pentru a profita de dreptul de retragere sau de garanție, este suficient să păstrați e-mailul primit la momentul comenzii.

  Politica de Confidențialitate

  Aosom îți respectă confidențialitatea și se angajează să o protejeze. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră Politică de confidențialitate.

  Reduceri