Reduceri de vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Metode de plata acceptate
Plata securizata
Cumparaturile facute pe www.aosom.ro sunt absolut sigure: datele tale personale si bancare sunt protejate pe tot parcursul procesului de plata si nu sunt accesibile persoanelor neautorizate.

Cand faci o comanda online, informatiile tale sunt transmise utilizand tehnologia Secure Sockets Layer (SSL), aprobata pentru a fi utilizata de vanzatori pentru garantia sigurantei tranzactiilor online, criptand numarul cardului de credit.

Alege metoda de plata pe care o preferi

Plata online cu cardul

Selectand aceasta modalitate de plata, vei fi redirectionat catre o fereastra securizata dupa plasarea comenzii. Dupa introducerea informatiilor si efectuarea platii, vei fi intors pe site, iar comanda ta va fi plasata.
Plateste rapid si comod utilizand Google Pay. Metoda de plata este dedicata utilizatorilor de conturi Google. In timpul configurarii procesului, datele cardului sunt criptate, ceea ce inseamna ca numarul cardului ramane salvat intr-o forma criptata. Plata este finalizata dupa ce cumparaturile sunt confirmate in aplicatia Google Pay.
Pentru a te bucura de toate avantajele acestei noi modalitati de plata, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in Wallet unul din cardurile tale. Daca ai un card deja salvat in Wallet pe telefonul tau, poti plati cu usurinta online prin intermediul serviciului Apple Pay.
Transfer bancar

Modalitatea de plata prin transfer bancar este disponibila doar pentru comenzile minime de 1500 RON. Este necesar sa confirmi comanda prin plasarea acesteia cu metoda de plata specifica si vei primi un mail de confirmare cu datele si informatiile necesare pentru a efectua transferul bancar.

Atentie: Alegand aceasta metoda de plata, comanda ta va fi inregistrata dar nu va fi procesata pana nu va fi efectuat transferul bancar. Iti sugeram sa efectuezi transferul bancar in urmatoarele 48 ore de la inregistrarea comenzii pentru a te asigura de disponibilitatea produselor comandate.
Plata la livrare

Alege plata la livrare din metodele de plata si fa click pe Plaseaza comanda. Vei primi un email cu detaliile comenzii. Vei plati (exclusiv in RON) la primirea comenzii. Taxa pentru plata la livrare este de 15 RON. Nu se accepta cecuri bancare, sau alte modalitati de plata la livrare.

Plata la livrare este valabila doar pentru produsele disponibile in depozitul local din Romania si suma totala nu poate depasi 1500 RON.
Plata in rate prin Mokka

Cumpara acum, plateste cu Mokka mai tarziu. Alaturi de Mokka am implementat sistemul de plata in rate online:

•           Cumperi in 3 rate - fara costuri suplimentare

•           Cumperi in 6 rate - cu un cost suplimentar de 2%/ luna

•           Cumperi in 12 rate - cu un cost suplimentar de 1.5%/ luna

•           Cumperi in 24 de rate - cu un cost suplimentar de 1%/ luna

Pasii sunt foarte simpli:

Intri pe site, cauti produsul favorit si il adaugi in cosul de cumparaturi. Ulterior, dupa ce ai pus in cos produsele dorite, alegi plata cu Mokka la check-out. Vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite.

1. Alegi metoda de plata Mokka la checkout.

2. Introduci datele tale personale (nume, prenume, telefon, email)

3. Primesti Avansul Mokka - limita disponibila pentru achizitii.

4. Alegi termenul de plata preferat (3-24 luni) si te bucuri de cumparaturi fara griji.

Care sunt criteriile pentru a plati cu Mokka?

Avansul Mokka este disponibil cetatenilor romani persoane fizice cu varsta de peste 18 ani. Oricine poate aplica si primi o limita in functie de scoring-ul sau individual. Pentru acordarea unei limite sunt analizati numerosi factori, inclusiv istoricul de creditare din cadrul Biroului de Credite si registrele debitorilor. Mai multe detalii aici.


Informatii cu privire la politica de confidentialitate
Aosom respecta confidentialitatea fiecarui utilizator si este obligat sa o protejeze. Pentru mai multe detalii poti accesa pagina Politica de confidentialitate.