+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Plata securizata
Plata securizata
Nu iti face griji. Plata este sigura cu Aosom!
Scopul nostru este sa iti oferim o experienta de cumparaturi sigura si convenabila. Atunci cand plasezi o comanda online, informatiile sunt transmise folosind tehnologia SSL (Secure Sockets Layer), un standard aprobat care este utilizat de catre vanzatori pentru a asigura secutitatea tranzactiilor. Acest tip de sistem foloseste functiile esentiale de criptare a datelor si de integritate a acestora. Pentru securitatea tranzactiilor, cardul tau de credit este criptat si acesta nu poate fi citit atunci cand doresti sa efectuezi o plata online.
Plata cu cardul de credit

Daca alegi sa achizitionezi un produs folosind metoda de plata cu cardul este suficient sa mergi catre "Checkout" si apoi sa alegi metoda de plata dorita.

Plata la livrare

Plata la livrare este disponibila doar pentru anumite produse care se afla in stoc in depozitul din Romania. Daca ai ales sa platesti ramburs vei putea achita curierului contravaloarea comenzii in RON.

Politica de Confidentialitate

Aosom iti respecta confidentialitatea. Daca vrei sa citesi mai multe despre acest lucru, viziteaza sectiunea "Politica de confidentialitate".