+40 358630043 clienti@aosom.ro
Vrei sa devii un client AOSOM BUSINESS? Cont Business - Logare
Livrare in
România
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Plata securizata
Plata securizata
Cumparaturile facute pe www.aosom.ro sunt absolut sigure: datele tale personale si bancare sunt protejate pe tot parcursul procesului de plata si nu sunt accesibile persoanelor neautorizate.

Cand faci o comanda online, informatiile tale sunt transmise utilizand tehnologia Secure Sockets Layer (SSL), aprobata pentru a fi utilizata de vanzatori pentru garantia sigurantei tranzactiilor online, criptand numarul cardului de credit.

Alege metoda de plata care o preferi
Plata online cu cardul

    Selecteaza Plata online cu cardul din metodele de plata, introdu datele cardului si fa click pe Plaseaza comanda.

Transfer bancar
Alegand Transfer bancar din metodele de plata, vei gasi toate informatiile pentru efectuarea transferului la Aosom. fa click pe Plaseaza comanda pentru a confirma comanda, vei primi un email de confirmare cu datele si informatiile necesare pentru efectuarea transferului bancar.

Atentie: Alegand aceasta metoda de plata, comanda ta va fi inregistrata dar nu va fi procesata pana nu va fi efectuat transferul bancar. Iti sugeram sa efectuezi transferul bancar in urmatoarele 48 ore de la inregistrarea comenzii pentru a te asigura de disponibilitatea produselor comandate.

Plata la livrare
Alege plata la livrare din metodele de plata si fa click pe Plaseaza comanda. Vei primi un email cu detaliile comenzii. Vei plati (exclusiv in RON) la primirea comenzii. Taxa pentru plata la livrare este de 15 RON. Nu se accepta cecuri bancare, sau alte modalitati de plata la livrare.

Plata la livrare este valabila doar pentru produsele disponibile in depozitul local din Romania si suma totala nu poate depasi 1500 RON.

Informatii cu privire la politica de confidentialitate
Aosom respecta confidentialitatea fiecarui utilizator si este obligat sa o protejeze. Pentru mai multe detalii poti accesa pagina Politica de confidentialitate.