Căutări recente

  Transport gratuit

  La toate produsele

  Descarca aplicatia Aosom Shopping
  App Aosom: Descarca si primeste 10% EXTRA-reducere
  0
  Coșul meu
  Subtotal de coș:
  Arată coșul
  Aosom Homcom
  Aosom Homcom
  Sa locuiti intr-o casa de vis nu a fost niciodata mai usor! Cu HomCom puteti cumpara mobila si accesorii de mobilier pentru dormitor, birou, camera de zi sau bucataria. Doriti un mobilier de inalta tehnologie sau unul simplu si clasic, din lemn natural sau luminos? Alegeti-va stilul stilul si marimile potrivite pentru casa voastra.
  Aosom Homcom
  Aosom Homcom
  Aosom Homcom
  Aosom Homcom
  Aosom Homcom
  Să trăiești în casa ta de vis nu a fost niciodată mai ușor. Cu HomCom puteți cumpăra mobilă și accesorii de mobilier pentru dormitorul dvs., studiul, camera de zi sau bucătăria. Preferi mobilierul de înaltă tehnologie, simplu și clasic, din lemn natural sau luminos? Alegeți stilul cel mai potrivit pentru a-ți oferi cel mai bine spațiile.

  Bestseller

  RECENZIILE CLIENTILOR

  Funcțional și foarte frumos din punct de vedere estetic.
  Funcțional și foarte frumos din punct de vedere estetic. Ideal pentru oaspeți. Materiale bune și țesături frumoase! Foarte ușor de asamblat. Testat cu succes de mama mea!
  Un produs bun
  Un produs bun atunci când luați în considerare costul. Desigur că fragilitatea aparentă este înspăimântătoare pentru toată durata. Încă mulțumit.
  Foarte recomandat
  Produsul a sosit cu o zi înainte de orele indicate la momentul comenzii. Se potrivește perfect descrierii. Soluție excelentă pentru copii pentru a se juca pe teren, practic dacă doriți să-l mutați de mai multe ori. Preț foarte bun. Bucurarea unui copil este garantată, precum și liniștea părinților. Grosimea covorului atenua căderea copiilor, de asemenea, izolează de temperatura podelei. Recomand acest produs
  Panoul de publicitate
  Cadru din aluminiu cu fund de polistiren pentru suport de tablă A1 + 2 folii de protecție transparente. Își face treaba, așezarea ușoară a panourilor. În general, valoarea pentru bani este satisfăcătoare.
  Solid și foarte confortabil
  Puternice și foarte confortabile, se fac vise fantastice și este ușor de închis. Un mic defect este că este scăzut, dar merită, este, de asemenea, frumos să te uiți.

  FOTOGRAFIILE CLIENTILOR

  Reduceri