Reduceri de Mai de până la 35%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Programul B2B

Avantajele programului B2B

Preturi exclusive
Calitate garantata
Transport gratuit

Care e afacerea ta?

Hotel

Hotel

Mobilierul si decoratiunile din hotel sunt cartea ta de vizita pentru a face oaspetii sa se simta confortabil. Daca esti in cautare de noi idei pentru reinnoirea mobilierului din camerele de hotel, avem totul de ce ai nevoie!

Descopera >

Restaurant

Restaurant

Decoratiunile si mobilierul unui restaurant, bar sau alte localuri sunt esentiale pentru a castiga increderea clientilor. Astazi clientii aleg localurile nu doar pentru oferta lor, dar si pentru aspectul incaperilor acestora.Aosom.ro iti propune o gama larga de produse pentru oferi spatiilor tale o nota de confort.

Descopera >

Birou

Birou

Sa alegi mobilierul ideal pentru birou este un obiectiv esential pentru o atmosfera de lucru confortabila si productiva. Nu doar dulapuri pentru documente si birotica, dar si mese pentru birou moderne si clasice, scaune si fotolii. Toate acestea sunt importante pentru a petrece ore lungi de lucru in fata calculatorului. Aici gasesti toate produsele necesare pentru o activitate de lucru eficienta.

Descopera >

Magazin

Magazin

Pentru un magazin capabil sa scoata in evidenta valoarea produselor tale ai nevoie de mobilierul ideal. In selectia noastra de produse gasesti mobilier, decoratiuni si rafturi pentru magazine de diverse stiluri si culori, pentru a se combina cel mai bine cu design-ul magazinului tau.

Descopera >