Reduceri Promoționale de Vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:

Recomandă Aosom unui prieten

*Pentru fiecare prieten care se înregistrează și se înscrie cu succes la newsletter, primești 50 Lei reducere, la fel și prietenii tăi vor primi 50 Lei reducere (Poate fi utilizat la o cumpărătură pe www.aosom.ro. Nu se eliberează în numerar).
*Pentru fiecare prieten care se înregistrează și se înscrie cu succes la newsletter, primești 50 Lei reducere, la fel și prietenii tăi vor primi 50 Lei reducere (Poate fi utilizat la o cumpărătură pe www.aosom.ro. Nu se eliberează în numerar).
Email trimis cu succes
Separarea e-mailurilor cu virgule
Cupoanele câștigate Vezi
Vous avez invité plus de 0 amis
Vezi prietenii pe care i-ai invitat
Trei pași ușori
Generează link-ul tău pentru invitație și trimite-l prietenilor
Toți prietenii invitați care își vor crea un cont și se vor abona la newsletterul nostru vor primi un cupon de 50 Lei utilizabil la următoarea comandă pe www.aosom.ro
Pentru fiecare prieten înregistrat cu succes, vei primi un cupon de 50 Lei utilizabil la următoarea comandă pe www.aosom.ro

Termenii și condițiile Programului de recomandare

Cine poate recomanda un prieten?

Acum poți să recomanzi Aosom prietenilor tăi ! Făcând clic pe butonul „Invită”, poți genera un link personalizat de invitașie a prietenilor tăi pe Aosom. Numim „Recomandări” pe oricare dintre prietenii tăi care se alătură Aosom în urma introducerii lui Aosom către prieten prin acest sistem de recomandare. Numim „Referitor” utilizatorul care recomandă prieteni folosind sistemul de recomandare. Sistemul de recomandare vă permite să partajați recomandarea cu conexiunile dvs. prin intermediul linkului (de exemplu, printr-un e-mail, mesaj text, mesaj direct pe rețelele sociale etc.). Sunteți de acord să utilizați sistemul de recomandare numai cu prietenii personali și să nu publicați o recomandare sau să faceți ca aceasta să fie publicată sau distribuită, pe sau prin metode, platforme și mass-media în care nu aveți nicio bază rezonabilă pentru a crede că toți sau majoritatea cititorilor sau destinatarii sunt prietenii tăi personali (cum ar fi site-urile cu cupoane, Reddit, Wikipedia). Vi se cere să obțineți consimțământul de la recomandări înainte de a le trimite.

Utilizatori eligibili - Numai pe timp limitat

Acest program de recomandare este deschis numai utilizatorilor Aosom înregistrați, pentru o perioadă limitată de timp. Ne rezervăm dreptul de a retrage sau suspenda acest program de recomandare (în întregime sau parțial) în orice moment. Cerințele și regulile pot fi modificate în orice moment.

Am recomandat un prieten! Ce se intamplă acum?

La recomandarea ta, un prieten care înregistrează cu succes un cont Aosom și se abonează la newsletter, va primi un cupon de 50 de lei aplicabil ca reducere la o comandă la Aosom. Pentru fiecare Recomandare de succes, vei primi un cupon de 50 de lei aplicabil ca reducere la o comandă de la Aosom. Puteți recomanda mai mulți prieteni, dar la o comandă poate fi aplicat un singur cupon. Cupoanele nu sunt rambursabile în numerar.

Dacă ai fost invitat la Aosom printr-o recomandare

Dacă înregistrezi un cont Aosom și te abonezi la newsletter-ul nostru, vei primi un cupon de reducere de 50 de lei. Persoana care ți-a recomandat Aosom va primi, de asemenea, un cupon de reducere de 50 de lei, iar noi vom anunța această persoană de faptul că v-ați înscris folosind link-ul de recomandare. Cu toate acestea, nu vom împărtăși detalii despre comenzile tale.

Drepturi rezervate Aosom

Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda contul și de a elimina dreptul la reducere în cazul în care observăm orice activitate pe care o determinăm contrară termenilor și condițiilor Programului de recomandare sau Termenilor și condițiilor Aosom de către ambele părți participante la acesta. Ne păstrăm dreptul de a investiga participarea la Programul de recomandare pentru a preveni orice activități frauduloase. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau suspenda acest Program de recomandare în orice moment, fără notificare.

 
Désolé
Aosom
 TRANSPORT GRATUIT LA TOATE PRODUSELE

Surpriză!

Prietenul tău te invită să descoperi Aosom.ro, înregistrează-te și primește un cupon de 50 Lei! Aosom este magazinul online de mobilier pentru interior și exterior, jucării pentru copii, articole pentru grădinărit, animale și sport!

Urmează pașii de mai jos pentru a primi cuponul:

1.Clic pe ”Creează un cont Aosom”.

2.Creează contul.

3.Abonează-te la newsletterul nostru fie din contul tău, fie în caseta din josul paginii principale.

4.Verifică căsuța poștală pentru a identifica cuponul și utilizează-l la următoarea ta cumpărătură!

Creează un cont Aosom >
*Reducerea nu se eliberează în numerar, pentru mai multe informații te rugăm să citești Termenii și Condițiile.
AJUTOR SI SUPORT
Contul meu
Intrebari frecvente
Livrare
Confidentialitatea ta este importanta pentru noi. Pentru mai multe informatii despre modul in care iti protejam datele personale, te invitam sa vizitezi sectiuneaPolitica de confidentialitate.
ITI MULTUMIM, AOSOM!
Sale Download the Aosom APP
Copy