Reduceri Promoționale de Vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Inapoi Pentru animale / Custi de exterior / Custi pentru iepuri

Custi pentru iepuri

Afiseaza 1-48 din 51 rezultate
Popularitate
  • Popularitate
  • Pret (de la mare la mic)
  • Pret(de la mic la mare)
  • Medie review-uri clienti
  • Data adaugarii(de la nou la vechi)
    Sterge filtrele
Categoria principala
 (45)
 (6)
 (1)
 (2)
 (6)
 (7)
 (9)
 (1)
 (12)
 (1)
 (11)
Afisati mai mult
 (1)
 (10)
 (4)
 (1)
Sub 
Peste  
-
Cauta
 (9)
 (8)
 (2)
 (2)
Căutări populare
#Aosomrolove
Descopera care sunt cele mai iubite!

Vrei sa creezi un mediu confortabil si sigur pentru iepurasi? Descopera gama variata de custi pentru iepuri de la Aosom, ideale pentru a le asigura suficient spatiu pentru miscare si conditii ideale de somn!  

Care sunt cele mai bune materiale pentru custile de iepuri? 

La Aosom poti alege custi iepuri din lemn, daca ai un numar mic de animale.Acestea sunt tratate pentru a rezista la ros si sunt apreciate pentru aspectul lor natural si cald. Daca ai un numar mare de iepuri, poti opta pentru custi de exterior din metal, spatioase, robuste si durabile. 

Designul unui adapost pentru iepuri este la fel de important ca materialul din care este fabricat. Rasele de iepuri pitici au nevoie de o cusca pentru iepuri cu gratare mai mici, pentru a preveni evadarea. Gratarele ar trebui sa aiba un spatiu de maxim 1,5 cm intre ele. Pe de alta parte, iepurii mai mari, cum ar fi rasele gigant, necesita custi mai spatioase, cu un minim de 120 cm lungime si 60 cm latime. 

Cum alegi dimensiunea potrivita pentru o cusca de iepuri? 

Iepurii sunt animale active, care au nevoie de mult spatiu pentru a se misca si a se întinde, iar o cusca suficient de mare poate sa le permita sa faca acest lucru. In cazul în care ai multi iepuri, vei avea nevoie de o cusca de dimensiuni mari, cum sunt cele metalice. 

Tine cont si de cresterea potentiala a iepurilor. Iepurii pot creste destul de repede, asa ca vei avea nevoie de un adapost care ii poate gazdui pe masura ce cresc. In plus, o cusca mare le ofera iepurilor suficient spatiu pentru a se misca si a se juca. Astfel poate ajuta la prevenirea problemelor de sanatate cum ar fi obezitatea, sau a problemelor de comportament cauzate de stres si plictiseala. Cand iepurasii au suficient loc de deplasare, sunt mai fericiti si mai sanatosi. 

O regula generala ar fi sa alegi o cusca de cel putin patru ori mai lunga decat lungimea iepurelui si suficient de inalta incat iepurasul sa se poata ridica pe picioarele din spate. Dimensiunea de cusca admisa in anumite tari trebuie sa fie de cel putin 3 metri lungime, latime de 60 de centimetri si o inaltime de 60 de centimetri. 

Ce functionalitati suplimentare trebuie sa aiba o cusca pentru iepuri?  

Iepurii au nevoie de o pardoseala confortabila si sigura in cusca lor. Fanul sau paiele sunt cele mai recomandate materiale, deoarece ofera un mediu moale si cald pentru iepuri, in special in timpul iernii. Asternuturile sintetice sau hartia trebuie evitate, deoarece pot fi periculoase daca sunt ingerate. 

Custile pentru iepuri trebuie sa fie asezate intr-un loc protejat de vant, ploaie sau soare puternic. Totusi, este important ca acestea sa fie suficient de luminate si aerisite. Usile si ferestrele custii trebuie sa fie suficient de mari pentru a permite o buna ventilatie si un acces facil pentru curatare. 

In plus, pentru a preveni intrarea altor animale sau rozatoare care ar putea reprezenta un pericol pentru iepuri, cusca trebuie sa fie asezata la o inaltime suficienta de la sol. Unii producatori ofera custi cu sertar usor de scos pentru curatare, precum si compartimente suplimentare pentru hrana si apa. 

Iepurii sunt animale active si curioase, care au nevoie de o imbogatire adecvata a mediului lor. Ofera iepurilor custi cu jucarii sigure, tuneluri sau alte obiecte cu care se pot juca sau in care se pot ascunde, pentru ca ei sa aiba un mediu sigur pentru crestere.  

Vezi mai mult
Istoricul de navigare