Căutări recente

Transport gratuit

La toate produsele

Descarca aplicatia Aosom Shopping
Aosom APP: Preturi mici si transport gratuit
0
Coșul meu
Subtotal de coș:
Arată coșul

PRODUSELE NOASTRE
Profitați la maximum de o zi însorită culcându-vă confortabil în grădina dvs. Împrospătați-vă curtea cu un hamac și faceți o excursie de camping distractivă cu un grătar portabil. Oricare ar fi planurile tale pentru vară cu Outsunny poți găsi ceea ce ai nevoie.
Corturi și Gazebo
Camping și picnicuri
Sere și case de grădină
Mobila de gradina
Umbrele
Leagane, bănci și șezlonguri

Bestsellers

recenzii ale clientilor

Foarte frumos și funcțional
Produs bun, ușor de asamblat și aparent solid și bine construit, preț excelent în comparație cu produsele similare din magazine.
Confortabil și rezistent
Am cumpărat acest set pentru a-l păstra sub o mică verandă și trebuie să spun că a depășit așteptările mele, masă și scaune foarte spațioase, ușor de spălat și de mutat. Livrat chiar și cu câteva zile înainte de program.
Produs perfect
Cu siguranță nu pot spune că este din lemn masiv, dar estetica își face figura. Am luat-o ca să le pun la munte într-o mansardă pentru a depozita schiuri și cizme. Este perfect pentru utilizarea pe care am vrut să o fac. Am adaptat acoperișul (scurtând una dintre pante) și am întărit baza trebuind să o așez pe o suprafață în consolă, dar au fost, de asemenea, operațiuni fezabile de către un novice în lemn ca mine. Acum să sperăm doar că va dura câțiva ani.
Produs perfect
Exact ca în fotografie și descriere, ușor de curățat. Produsul ar fi excelent și are o valoare excelentă pentru bani
Preț de calitate excelentă
Preț excelent de calitate. Am așteptat un pic înainte de a scrie recenzia. La prima vedere când am deschis pachetele am fost puțin dezamăgită, păreau de calitate slabă până am montat totul și le-am folosit. Sunt foarte mulțumit și, deși pernele sunt albe, pot spune că nu se murdăresc pe cât crezi. calitate foarte bună la preț

Fotografii ale clienților

Reduceri