Reduceri Promoționale de Vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Vanzari B2B
Aosom business-b2b
Aosom B2B
Programul Aosom B2B a fost conceput pentru a oferi posibilitatea societatilor inregistrate de cumparare angro, revanzare si distribuire a produselor noastre in magazine fizice. Membrii inregistrati ai programului B2B beneficiaza de oferte dedicate si preturi speciale.

Niciun produs achizitionat de la Aosom Romania nu poate fi revandut de la / prin intermediul unui marketplace ( eMAG, OLX, Okazii sau alte site-uri similare) in Romania si/sau in strainatate.

Pentru a solicita acces la programul Aosom B2B, creeaza un cont Aosom, apoi completeaza formularul. Odata ce informatiile au fost analizate, vei primi un e-mail de confirmare, dupa care iti poti utiliza contul in sectiunea Aosom Business. Contul Aosom B2B trebuie utilizat numai de un reprezentant autorizat al companiei tale. Aosom Romania isi rezerva dreptul de a refuza orice cerere care nu corespunde regulamentului B2B.

Iti reamintim ca valoarea minima a unei comenzi B2B este de 5000 RON.
Aosom Romania isi rezerva dreptul de a suspenda orice cont care incalca politica vanzarilor B2B. Daca aveti intrebari, va rugam sa trimiteti un e-mail la b2b@aosom.ro.


Termen de livrare 

Termenul de livrare este indicat in momentul acceptarii comenzii B2B de catre Aosom. Intervalele de livrare comunicate sunt orientative si variaza in functie de cantitatea comandata, dar si de procedurile logistice aferente livrarii.

Estimam livrarea in aproximativ 12-14 zile lucratoare.

Termenii de livrare se vor aplica numai dupa primirea de catre Aosom a tuturor informatiilor si documentelor necesare pentru a efectua livrarea. Chiar daca termenii de livrare sunt mentionati in mod expres, intarzierea livrarii nu da dreptul la nicio obligatie de despagubire din partea Aosom sau vreun drept din partea clientului de a refuza livrarea sau de a rezilia contractul. 

Garantie si retragere
Conform legislatiei in vigoare, toate articolele noastre beneficiaza de o garantie de 1 an. Daca articolele primite sunt deteriorate / defecte, trebuie sa contactezi Aosom la adresa clienti@aosom.ro, astfel incat sa solutionam solicitarea in timp util.

In perioada de valabilitate a garantiei, Aosom Romania va inlocui toate produsele deteriorate / defecte cu un articol identic, daca este disponibil sau vom rambursa suma achitata. Garantia nu acopera uzura aparuta in urma utilizarii cotidiene si / sau deteriorarii cauzate de utilizarea si montarea incorecta a produsului.

Conform OUG 34/2014 persoanele juridice nu intra in categoria consumatorilor, prin urmare Aosom isi rezerva dreptul de a refuza returul/retragerea din contract a persoanelor juridice in cazurile in care produsele comandate sunt conforme. Totodata, Aosom are dreptul de a refuza inclusiv returul cantitatilor mari de produse conforme din partea persoanelor juridice.

Te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail clienti@aosom.ro pentru asistenta in caz  de orice neconcordanta legata de comanda receptionata. Daca articolele primite sunt deteriorate, te rugam sa pastrezi toate ambalajele originale. De asemenea, este necesar sa atasezi fotografii cu problema produsului, astfel incat sa avem informatiile esentiale pentru solutionare.