+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm
Loading...
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-1)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-2)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-3)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-4)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-5)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-6)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-7)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-8)
Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm(m-9)

Outsunny Limba Soacrei Artificiala Planta de Extern si Intern cu Vas de Flori Verde Decor Flori Plastic Realistice Verde si Galben Ф15cm x 80cm

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
199,99RON
309,99RON 35% reducere
Descriere
 • REALISTIC: Această Sanseveria artificială îți va părea reală! Datorită culorilor strălucitoare, nuanțelor delicate și texturii frunzelor, care reproduc cu precizie cele ale unei plante naturale.
 • MATERIALE DE CALITATE: De la frunze până la vază, fiecare componentă a fost aleasă și prelucrată cu atenție. pentru a da un efect natural și realist plantei artificiale.
 • PENTRU INTERIOR ȘI EXTERIOR: Aduceți prospețime și vitalitate oricărui mediu, în interiorul și în afara casei! Această Sanseveria se potrivește perfect cu orice tip de mobilier și context: de la terasă la birou.
 • ÎNTREȚINERE ZERO: Această plantă este gata să fie afișată pe balconul dvs. sau pentru a vă îmbunătăți camera de zi. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la tăiere sau udare: este deja perfect așa!
 • DIMENSIUNI: Dimensiuni generale: Ф15 x 80H cm.
Brand Outsunny
SKU 844-267
SIN 167P4SRR1R801
Ghici ce iti place
Pagina   1  din
A o s o m
Loading......
Detalii

Doriți să aduceți ceva natură în interior? Acest Sanseveria Outsunny artificial este perfect pentru tine! Datorită preciziei detaliilor, culorilor vii și naturale, veți crede că este o plantă reală. Folosiți-l pentru a decora camera de zi, baia, dormitorul sau terasa. Datorită materialelor utilizate, este solid și rezistent: perfect atât pentru spațiile deschise, cât și pentru cele închise.

Caracteristici

 • · Sanseveria artificială frumoasă cu 21 de frunze realiste
 • · Perfectă pentru spații interioare și exterioare
 • · Culori vii, distribuite uniform pentru un aspect natural
 • · Nuanțe galbene pentru a da un aspect mai natural frunzelor
 • · Include ramuri care pot fi reglate manual
 • · Cu o vază neagră solidă la bază, pentru o stabilitate sporită < / li>
 • · Produsul este gata de utilizare, nu este necesară asamblarea
 • · Întreținere redusă

Date tehnice

 • · Culoare: verde și galben
 • · Material: PE, sol din beton
 • · Dimensiuni generale: Ф15 x 80H cm
 • Dimensiuni ghiveci: Ф15 x 14H cm Greutate netă: 2kg
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 6 )
5
Evaluare medie
1
0
2
0
3
0
4
0
5
6
rating din toate tarile
review-uri din toate tarile
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Cumpara chiar de acasa in orice moment, in doar un clic comanda dvs. va fi livrata.
Depozit local
Suntem mandri de depozitele noastre mari, cu rafturi ordonate si profesionisti care au grija de produse. Alege o ambalare rezistenta si o expediere rapida.
Produse economice
Oferim produse de inalta calitate si la cel mai bun pret.Evitati intermediarii scumpi, va vom livra noi mobilierul direct la adresa dvs., la un cost mic.
Calitate inalta
Selectam cu atentie materialele pentru produsele noastre, care sunt realizate la fabrici specializate. In procesul de fabricare fiecare produs a fost testat de mai multe ori, pentru a ne asigura de calitatea acestuia.
Raspuns rapid
Ne straduim mereu sa ne multumim clientii. Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti va poate ajuta cu asamblarea, inlocuirea de piese sau doar pentru a va oferi mai multe informatii.
Garantie lunga
Perioada de garantie a calitatii produselor oferita de site-ul nostru este de 2 ani. Pentru produsele consumabile perioada de garantie este de 6 luni (anvelope, curele, baterii, etc.)
Istoricul de navigare