De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Cand este black Friday anul acesta?

Black Friday este ziua urmatoare a Zilei Recunostintei in Statele Unite.However, many retailers begin offering deals from the start of the month, leading some to rename it,“Black November”.

Anul acesta Black Friday cade vineri 25 Noiembrie 2022. Dar multi comercianti au inceput sa propuna oferte de la inceputul lunii, determinandu-i pe unii sa-l redenumeasca “Black November”.

Din 1952 aceasta zi este vazuta ca inceputul sezonului de cumparaturi de Craciun in Statele Unite. De Black Friday cumparatorii sunt gata sa obtina cadouri pentru sarbatorile din Decembrie, deci este una dintre cele mai aglomerate zile de cumparaturi ale anului.

Aosom va va pregati o multime de oferte si cadouri in anticip, facandu-va sa experimentati un Decembrie mai bun. Nu numai Black Friday. Abonati-va la Aosom ca sa obtineti mai multe promotii!

De ce se numeste Black Friday?

Cea mai convingatoare afirmatie este ca termenul “Black Friday”provine din momentul in care comerciantii treceau de la rosu (cu pierderi) la negru (profitabil) in afacerea lor, dovedind astfel cat de important este pentru ei sezonul de cumparaturi de sarbatorile de la sfirsitul anului.

Timp de multi ani comerciantii erau obisnuiti sa deschida la ora 6:00, dar mai tirziu in anii 2000 sau coborit la 5:00 sau 4:00. Dar pe parcursul anilor au trecut pe Internet si chiar in toata lumea.

De la inceputul secolului 21, au fost incercari din partea comerciantilor din Statele Unite de a introduce vanzari “Black Friday” in alte tari din lume. In Aosom mii de articule sunt gata pentru a fi alese de voi!

Ce sa cumparati de Black Friday?
Daca doriti sa cumparati cadouri de Craciun, cumparati o masa-birou pentru un birou inteligent sau remodelati livingul pentru o noua canapea, nu trebuie sa asteptati Black Friday anul acesta: cele mai bune preturi sunt deja pe Aosom!
Cand se termina Black Friday?
Puteti profita de reducerea speciala pana lunea urmatoare, Cyber Monday, un neologism inventat in 2005 de catre Federatia Nationala de Retail. Se refera la luni imediat dupa Black Friday, pe baza unei tendinte pe care comerciantii au inceput sa o recunoasca in 2003 si 2004. Comerciantii au observat ca multi cumparatori care erau prea ocupati pentru a face cumparaturi in weekendul de Ziua Recunostintei sau nu au gasit ceea ce cautau, cuparau online de acasa sau de la serviciu produse in promotie in aceasta zi de luni.Daca iti plac cumparaturile online, aceasta nu trebuie fi pierduta! Black Friday se termina, dar ofertele Aosom niciodata! Aosom va pregati mereu o multime de produse pentru voi care va vor creste calitatea vietii.
Cand sunt vanzarile online pentru Black Friday?
Stand acasa, va puteti relaxa pe canapea cu o ceasca calda de ceai si pur si simplu faceti clic! Vizitati Aosom-ul nostru, alegeti cateva articule si decorati casa dvs.! Nu este nevoie sa va grabiti la magazin, obtineti ofertele online.