+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm
Loading...
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-1)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-2)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-3)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-4)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-5)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-6)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-7)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-8)
Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm(m-9)

Homcom Semineu pe Bioetanol 1.5L in Otel Fara Cos Negru 40 x 30 x 50 cm

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
559,99RON
679,99RON 17% reducere
Descriere
 • BIOETANOL: Acest șemineu folosește combustibil etanol ecologic (bioetanol), deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la emisiile nocive, vă puteți bucura de zile calde de iarnă.
 • VERSATIL: Deoarece nu sunt necesare sisteme de evacuare și ventilație, acest șemineu poate fi instalat practic oriunde în camera sau camera la alegere, în sufragerie, dormitor etc.
 • FLĂMĂ AUTENTICĂ: Cutia conține până la 1,5 L de etanol când este complet plină, generând un foc care arde 2,5 ore.
 • EFICIENȚA ENERGETICĂ: Șemineul cu bioetanol este un mod eficient de a încălzi un mediu, încălzește încăperile mai repede decât șemineul tradițional cu combustibil și, în același timp, reduce costurile cu energia. Alegerea durabilă pe care trebuie să o faceți.
"
Brand HOMCOM
SKU 820-156
SIN 167P24PSGP000
Ghici ce iti place
Pagina   1  din
A o s o m
Loading......
Detalii

Dacă sunteți în căutarea unui șemineu elegant pentru a vă face camera mai caldă, dar și mai frumoasă, acest șemineu bioetanol HOMCOM este perfect pentru dvs. Folosind combustibil etanol ecologic, acest șemineu nu emite fum sau mirosuri nocive și nu necesită un sistem de ventilație. Cutia de 1,5 litri este suficient de mare pentru a permite până la 2,5 ore de flacără deschisă, perfectă pentru menținerea mediului cald chiar și în cele mai reci ierni. Datorită eficienței sale, vă poate încălzi rapid camera în comparație cu un șemineu tradițional pe combustibil sau un șemineu pe lemne, economisind timp și bani. Soluția potrivită, pentru dvs. și pentru mediu.

Funcții


 • · Cutia cu bioetanol poate conține până la 1,5 L combustibil etanol ecologic și poate genera o flacără deschisă care arde până la 2 ore și jumătate
 • Acest șemineu cu bioetanol nu necesită electricitate, gaz, coș de fum, coș de fum, nu are un sistem de ventilație scump, nu produce fum sau cenușă, poate fi folosit aproape oriunde
 • · Ușor de utilizat, tot ce trebuie să faceți este să turnați combustibilul bioetanol (nu este inclus) în compartiment și să porniți
 • · Designul elegant permite acestui șemineu să se adapteze perfect decorului dvs. și chiar să îl înfrumusețeze și mai mult
 • · Utilizarea unui șemineu cu bioetanol este o modalitate eficientă de a încălzi o cameră mai repede și mai eficient decât un șemineu tradițional cu lemne și costă mai puțin
 • · Ușor de întreținut


Date tehnice


 • Dimensiuni generale: 40W x 30W x 50H cm
 • · Material: oțel
 • · Culoare neagră
 • · Acoperire termică: 15㎡
 • · Capacitate maximă de combustibil: 1,5 L
 • · BTU maxim: 6862 BTU / h
 • · Produs aprobat CE
 • Greutate netă: 9,7 kg

Conținutul pachetului

 • Șemineu 1X
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 6 )
5
Evaluare medie
1
0
2
0
3
0
4
0
5
6
rating din toate tarile
review-uri din toate tarile
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Cumpara chiar de acasa in orice moment, in doar un clic comanda dvs. va fi livrata.
Depozit local
Suntem mandri de depozitele noastre mari, cu rafturi ordonate si profesionisti care au grija de produse. Alege o ambalare rezistenta si o expediere rapida.
Produse economice
Oferim produse de inalta calitate si la cel mai bun pret.Evitati intermediarii scumpi, va vom livra noi mobilierul direct la adresa dvs., la un cost mic.
Calitate inalta
Selectam cu atentie materialele pentru produsele noastre, care sunt realizate la fabrici specializate. In procesul de fabricare fiecare produs a fost testat de mai multe ori, pentru a ne asigura de calitatea acestuia.
Raspuns rapid
Ne straduim mereu sa ne multumim clientii. Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti va poate ajuta cu asamblarea, inlocuirea de piese sau doar pentru a va oferi mai multe informatii.
Garantie lunga
Perioada de garantie a calitatii produselor oferita de site-ul nostru este de 2 ani. Pentru produsele consumabile perioada de garantie este de 6 luni (anvelope, curele, baterii, etc.)
Istoricul de navigare