+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
România
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră
Loading...
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-1)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-2)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-3)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-4)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-5)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-6)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-7)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-8)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-9)
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră(m-10)

HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
899,99RON
Livrare in 
România
Transport gratuit
Transport gratuit
Intervalul de livrare:
Alege: Negru
HomCom birou din lemn, pentru calculator,152x60x80cm, maro
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră
HomCom birou colt MDF, metal si sticla 164x139x75cm, negru
HomCom Masă de birou pe Colț pentru Calculator, Masă pentru Birou PC din Lemn Maro
Homcom Birou pentru PC cu Sertare in Lemn, 100x52x75cm, Maro
HOMCOM Birou pentru Computer in forma de L cu Suport pentru Tastatura Suport pentru CPU negru
Stoc insuficient
Minim 1
Descriere
 • Design clasic și funcțional. - Suprafață netedă și omogenă.
 • Spațiu lateral practic cu 4 rafturi pentru depozitare.
 • Spațiu suficient pentru calculator, monitor, imprimantă, tastatură etc.
 • Materiale: Tub din metal, E1 MDF - Dimensiune totală: 152 x 60 x 88cm
 • Suprafață de lucru: 120 x 60cm - Sertar: 36.4 x 60 x 32.6cm - Greutate maximă: 40kg
Brand HOMCOM
SKU 920-013
SIN 167AQ742R7O00
Retur si garantie
Adaugat in cos
Cumparate frecvent impreuna
A o s o m
Loading......
Te-ar putea interesa
A o s o m
Loading......
Detalii

Masă de birou compactă și funcțională, este ideală pentru munca la calculator. Oferă spațiu suficient pentru calculator, monitor, imprimantă, tastatură etc. Este prevăzută cu o etajeră culisantă pentru tastatură. Pe lângă faptul că creează un ambient ideal de lucru sau studiu are și un raft și un sertar pentru a putea ține într-un mod cât mai organizat cărțile, documentele etc.

Caracteristici

 • Masă de birou cu design clasic și funcțional ideală pentru casă sau birou
 • Structură stabilă realizată din MDF de calitate foarte bună
 • Lucrată cu grijă, suprafața netedă și omogenă este foarte ușor de curățat
 • Oferă spațiu generos de lucru sau studiu
 • Spațiu suficient pentru calculator, monitor, imprimantă, tastatură etc.
 • Spațiu lateral practic cu 4 rafturi pentru depozitare etc.
 • În partea dreaptă există un compartiment pentru depozitare, un sertar și un raft
 • Montaj ușor și rapid datorită instrucțiunilor incluse în pachet

Date tehnice

 • Culoare: Negru
 • Materiale: Tub din metal, E1 MDF
 • Dimensiune totală: 152 x 60 x 88cm
 • Suprafață de lucru: 120 x 60cm
 • Etajeră pentru imprimantă: 32 x 24cm
 • Raft pentru PC: 50 x 48cm
 • Sertar: 36.4 x 60 x 32.6cm
 • Greutate maximă: 40kg

Conținutul pachetului

 • 1 x Masă de birou pentru calculator

Ghid de utilizare

Promotii la pachet
Pagina 1 din 1
HomCom Masă de Birou pentru Calculator Modernă Masă de Birou PC cu Etajeră Culisantă pentru Tastatură 152 x 60 x 88cm Neagră
899,99RON
+
HomCom, scaun birou, cu incalzire si masaj, 62x68x111-121 cm
HomCom, scaun birou, cu incalzire si masaj, 62x68x111-121 cm
869,99RON
=
1.681,48RON
1.769,98RON
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 17 )
4.8
Evaluare medie
1
0
2
0
3
0
4
4
5
13
17 rating din toate tarile
16 Recenzii din intreaga lume
Regulile de plasare a recenziilor ajuta clientii nostri sa lase recenzii clare si utile pentru alti clienti potentiali
Recenzii de la Aosom RO
S
seidl n...
5
2021-11-15 ·  Romania
Nouă ne place asta
Așadar, înainte de a cumpăra acest birou, am citit recenziile, majoritatea, dacă nu chiar toate recenziile, spuneau că biroul era foarte greu de înțeles instrucțiunile și că era o durere de pus la punct, totuși mi-am riscat să îl cumpăr, așa că aici gândurile mele, Nu, instrucțiunile nu au fost la fel de rele precum au spus toată lumea, singura parte cu care m-am luptat puțin a fost să încerc să-mi dau seama ce parte a parantezelor glisante trebuie să meargă pe ce parte a latului, pentru că acesta... Citeste mai mult Așadar, înainte de a cumpăra acest birou, am citit recenziile, majoritatea, dacă nu chiar toate recenziile, spuneau că biroul era foarte greu de înțeles instrucțiunile și că era o durere de pus la punct, totuși mi-am riscat să îl cumpăr, așa că aici gândurile mele, Nu, instrucțiunile nu au fost la fel de rele precum au spus toată lumea, singura parte cu care m-am luptat puțin a fost să încerc să-mi dau seama ce parte a parantezelor glisante trebuie să meargă pe ce parte a latului, pentru că acesta este singurul lucru care este nu s-a specificat clar că acesta este cazul, am făcut câteva greșeli cu unii dintre radiodifuzori la editare doar pentru că o făceam cu capul în jos pentru un acces mai ușor la șuruburi, dar a fost foarte ușor de remediat. O altă problemă pe care am avut-o și nu este mare lucru este că există un nr. 13 lung și larg care conectează cele două rafturi principale împreună, gândurile mele sunt că au nevoie de suport mai larg doar pentru a-l menține atât de sigur. O și încă ceva, piciorușele ieftine din plastic alb, care doresc să le ciocănești în fundul pădurii, să le pui la sfârșit este sugestia mea. Spun asta doar pentru că i-am pus pe partea greșită a lățimii și a fost o durere să-i scot din nou. sperăm că acest lucru va ajuta pe altcineva să ia decizia dacă este dispus să cumpere acest birou. Pune-o deoparte
Verificati achizitia la Aosom.ro
Comentarii de la aosom.ro
C
Corbu C...
5
2021-10-29 ·  Romania
Foarte recomandat
Într-adevăr frumos nimic de spus ... dar instrucțiunile pentru asamblarea sertarelor și balamalelor sunt în aramaică :( am rupt unul asamblându-l pentru că nu este clar unde să le pun și în ce direcție !! La asamblare îi dau 2 stele restul 5 pentru că într-adevăr frumos și cu un bun raport calitate-preț. Un sfat faceți un tutorial despre cum să asamblați balamalele sau să-l scrieți mai bine.
Verificati achizitia la Aosom.ro
Comentarii de la aosom.ro
M
Maracu S...
5
2021-10-29 ·  Romania
Foarte recomandat
Cu adevărat mulțumit. Am ales acest birou pentru stilul său, pe care l-am apreciat  imediat ce l-am văzut, făcându-mă tentat de preț. Arată grozav și are un bun sentiment de soliditate și rezistență, în ciuda faptului că este MDF acoperit cu o textură din lemn negru (de aproape arată într-adevăr ca lemnul). Singurul defect este asamblarea: 2 ore din abundență. Dacă instrucțiunile ar fi mai clare, ar dura mult mai puțin timp și ar deveni mai puțin stresant. Găurile pentru șinele de transport de pe... Citeste mai mult Cu adevărat mulțumit. Am ales acest birou pentru stilul său, pe care l-am apreciat  imediat ce l-am văzut, făcându-mă tentat de preț. Arată grozav și are un bun sentiment de soliditate și rezistență, în ciuda faptului că este MDF acoperit cu o textură din lemn negru (de aproape arată într-adevăr ca lemnul). Singurul defect este asamblarea: 2 ore din abundență. Dacă instrucțiunile ar fi mai clare, ar dura mult mai puțin timp și ar deveni mai puțin stresant. Găurile pentru șinele de transport de pe pereții interiori ai sertarului lipsesc. Dar a fost suficient să se ia măsurile pentru a rezolva problema. Pe scurt, din fericire, transportul nu a provocat deteriorarea produsului, în ciuda că interiorul ambalajului nu a fost foarte căptușit, iar aosom, ca de obicei, a fost rapid și impecabil la termenele de livrare. 5 stelele este pentru raport calitate/preț. Plătești de 3 ori mai mult pentru un birou de acest gen. Instrucțiuni bune și o calitate superioară, te pot asigura că arată foarte bine! Racomand la cine are răbdare să-l monteze. Sper că am fost util. Pune-o deoparte
Verificati achizitia la Aosom.ro
Comentarii de la aosom.ro
H
Hirjoghe L...
4
2021-10-27 ·  Romania
Forums
A sosit foarte devreme. Birou frumos. Nu este montaj dificil, dar foarte lung pentru un non-expert ca mine. Sunt mulțumit!
Verificati achizitia la Aosom.ro
Comentarii de la aosom.ro
Recenzii din alte tari
Traduceti toate recenziile in limba romana
A
Clientii Aosom
5
2022-04-08 ·  Italia
Rapporto qualità/ prezzo accettabile
scrivania pc con rapporto qualità/prezzo accettabile, le istruzioni tutto sommato accettabili con un po' di intuito si arriva al completamento del montaggio, non tutti i pezzi sono segnalati con il numero corrispondente e questo fa perdere un po' di tempo..sui fianchi dei cassetti non sono presenti i fori per posizionare le guide scorrevoli
Traduceti recenzia in limba romana
A
Clientii Aosom
5
2022-02-20 ·  Marea Britanie
HOMCOM OFFICE WORKSTATION 152Lx60Wx88H CnW, /DRAWER
Black color study desk. Very nice item. I received the package just two days after the order. So efficient and excellent company.
Traduceti recenzia in limba romana
A
Clientii Aosom
5
2022-02-04 ·  Polonia
Bardzo szybka dostawa, łatwy system montażu biurka. Jedyna rzecz do poprawy to instrukcja w której możnaby umieścić drobne elementy w powiększeniu w który dokładnie otwór wchodzą ( np małe wkręty do prowadnic szuflady)
Traduceti recenzia in limba romana
T
Terry L...
5
2022-01-11 ·  Marea Britanie
A lovely desk recommended
This is a lovely desk, solid and spacious, highly recommended, i did not use all the parts such as the shelves.
The instructions are not the greatest, had to go online and watch a video which helped put together, but once assembled is great.
Traduceti recenzia in limba romana
V
Viola H...
5
2021-11-13 ·  Germania
Computertisch
Ein schöner Tisch, aber wirklich nicht schnell aufzubauen. Schrauben sind in Tüten nummeriert, was sehr gut war. Allerdings war eine Bohrung in der Tischplatte falsch gesetzt.
Ansonsten Preis- Leistung ist super.
Traduceti recenzia in limba romana
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Alege sa faci cumparaturi in mod eficient si sigur.
Logistica
Depozitele noastre sunt demne de lauda. Produsele sunt ambalate si manevrate cu grija de catre profesionistii nostri.
Preturi convenabile
Oferim produse la preturi avantajoase fara alte costuri suplimentare.
Calitate superioara
Materialele produselor noastre sunt selectate cu grija fiind elaborate in fabrici specializate.
Asistenta dedicata
Fiecare sesisare este soluzionata deoarece obiectivul nostru este satisfactia clientilor.
Garantie
Garantia produselor noastre este cea prevazuta de legislatia in vigoare.
Istoricul de navigare