Reduceri de vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:

HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis

HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis
Loading...
Vizualizare 3D
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-1)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-2)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-3)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-4)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-5)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-6)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-7)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-8)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-9)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-10)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-11)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-12)
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis(m-13)

HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis

869,99 Lei
de la /lună
Avans pe gustul tău
×

PlAtA ceA MAi DULce

Cumpără tot ce ai nevoie astăzi, plătește în 3-24 rate mai târziu. Comision lunar începând cu 0 lei.
 • app_png

  Plătește cu avansul Mokkachiar în magazin sau în aplicatie. Fără documente și fără să aștepți.

 • buy.png

  Adaugă-ți produsele în coș și alege metoda de plată "Mokka - avans pe gustul tău"

 • schedule_png

  Alege-ți un număr de rate convenabil și plătește în părți egale, fără comisioane ascunse.

Alege: Gri, 117x36x74cm
Stoc insuficient
Minim 1
Descriere
 • ASPECT MODERN ȘI ELEGANT: Acest obiect de mobilier are un stil minimalist și elegant care conferă un aspect chic spațiilor cu mobilier modern și contemporan.
 • VERSATIL: Mobilier multifuncțional pentru depozitarea oricărui obiect, de la farfurii la tacâmuri, de la cărți la obiecte vestimentare. Perfect pentru camera de zi, dormitor, baie sau birou.
 • SPAȚIU AMPLU ȘI DESCHIDERE PRIN APĂSARE: Spațiu suficient pentru depozitarea tuturor obiectelor datorită celor 2 sertare, celor 2 dulapuri și planului superior. Dulapul mic are 3 rafturi reglabile și deschiderea prin apăsare facilitează deschiderea și închiderea ușilor și sertarelor.
 • STABIL ȘI SIGUR: Structura din lemn conglomerat E1 este stabilă și durabilă, în timp ce sistemul anti-răsturnare oferă un nivel maxim de siguranță.
 • DIMENSIUNI: Dimensiuni generale: 117L x 36P x 74Acm. Sarcină maximă: 50kg.
Brand HOMCOM
SKU 838-077GY
Numarul cutiilor 2
Retur si garantie
Adaugat in cos
Total:
Transport gratuit
Cumparate frecvent impreuna
Cumparate frecvent impreuna
Produse recomandate pentru tine
Detalii

HOMCOM

Ofera casei tale toata eleganta mobilierului HOMCOM, conceput pentru a-ti imbogati viata de zi cu zi cu un amestec inteligent de design si functionalitate. De asemenea, HOMCOM te ajuta sa te mentii in forma cu o selectie de echipamente de fitness pentru antrenamentul cardio si intarirea muschilor. Deasemenea ne gandim si la cei mici, cu o gama larga de mobilier distractiv si jocuri educative pentru toate varstele.

Aduceți stilul modern și elegant al acestui mobilier HOMCOM în casa dumneavoastră. Este un mobilier multifuncțional perfect pentru fiecare cameră deoarece vă permite să poziționați tot ce aveți nevoie. Dispune de o structură solidă din lemn conglomerat și un sistem anti-răsturnare care garantează stabilitate maximă. Deschideți și închideți ușor ușile și sertarele datorită deschiderii prin apăsare. Mobilierul este dotat cu picioare pentru a rămâne ridicat de la sol și pentru a evita contactul cu podeaua.

Caracteristici

 • - Stil minimalist și chic, se combină cu orice obiect de mobilier modern și contemporan
 • - Mobilier multifuncțional pentru poziționarea farfuriilor, tacâmurilor, ceștilor, produselor de baie etc.
 • - Adecvat pentru bucătărie, baie, camera de zi și birou
 • - Spațiu amplu pentru depozitare cu 2 rafturi, 2 sertare și plan superior
 • - 3 rafturi reglabile în interiorul dulapului
 • - Sistem cu apăsare pentru o deschidere ușoară
 • - Realizat din lemn conglomerat E1 care garantează stabilitate structurii
 • - Sistem anti-răsturnare
 • - Este necesară montarea

Date tehnice

 • - Culoare: alb lucios (ramă), gri (panouri)
 • - Material: lemn conglomerat E1
 • - Dimensiuni generale: 117L x 36P x 74Acm
 • - Dimensiune interioară sertar: 32.2L x 28.5P x 7.4Acm
 • - Dimensiune ușă dulap mic: 37.6L x 40.9Acm
 • - Dimensiune ușă dulap mare: 37.6L x 68.7Acm (fiecare ușă)
 • - Sarcină maximă: 50kg (total), 5kg (fiecare sertar)
Inspira-te
Vezi mai mult
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 13 )
4.7
Evaluare medie
1
2
0
3
0
4
4
5
9
13 rating din toate tarile
12 Recenzii din intreaga lume
Regulile de plasare a recenziilor ajuta clientii nostri sa lase recenzii clare si utile pentru alti clienti potentiali
#Aosomrolove
Descopera cele mai iubite produse!
Produse asemanatoare
Favoritele clientilor de la Aosom
Istoricul de navigare
HOMCOM Dulap multifuncțional din lemn pentru camera de zi, bucătărie, birou cu deschidere prin apăsare, 117x36x74cm - alb/ gri închis
869,99 Lei
Scanati pentru a vizualiza in AR