+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm
Loading...
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-1)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-2)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-3)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-4)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-5)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-6)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-7)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-8)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-9)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-10)
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm(m-11)

Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
289,99RON
359,99RON 19% reducere
Livrare in 
Romania
Transport gratuit
Transport gratuit
Livrare estimata:
Culoare: Alb, Gri,294L x 294L x 195Hcm
HomCom Mobilier cu 5 Cosuri din Rachita și Lemn ,Culoare lemn si alb, 40x29x90cm
HomCom Mobilier cu 4 Coșuri pentru Casă din Alge marine și Fier, 20x20x78cm Negru și culoare naturală
Homcom Mobila Container cu 4 Sertare din Lin Panou Sasiu in Otel Vopsea Praf Raft Superior in MDF Max:25 kg 45x30x92cm
Descriere
 • DESIGN EXCEPȚIONAL: Comodă cu combinație de sertare pentru lenjerie, raft din panou din MDF și structură din oțel, perfect pentru integrare cu alte mobilier din casă.
 • SPAȚIU PENTRU FIECARE CONȚINUT: panou superior din lemn pentru a afișa fotografii și ornamente. Imediat sub panou sunt 4 sertare detașabile, care recreează un spațiu în care să plaseze obiecte pentru casă, îmbrăcăminte sau rechizite de birou. Ideal pentru colectarea și sortarea jucăriilor, cărților, șosetelor, lenjeriei, eșarfelor, prosoapelor, echipamentului de antrenament, articolelor pentru bebeluși, așternuturilor și multe altele.
 • MATERIALE DE CALITATE: Construit cu un cadru din oțel vopsit și raftul superior din MDF, pentru utilizare de lungă durată. Sertarele din țesătură de in armat rezistă la cădere chiar și atunci când sunt pline, permițând o alunecare netedă și ușoară la întindere.
 • PROIECTARE SIGURĂ: Traversa de pe spate oferă o stabilitate mai mare atunci când comoda este încărcată. Piciorul antiderapant protejează podeaua și menține comoda stabilă și este ușor reglabil pentru a se adapta la pardoseli neuniforme.
 • ASAMBLARE UȘOARĂ: dulapul poate fi asamblat rapid și ușor. Dimensiunile complete sunt 45W x30W x 92H cm. Greutate maximă: 25 kg.
Brand HOMCOM
SKU 831-251WT
SIN 167OU16K9R801
Ghici ce iti place
Pagina   1  din
A o s o m
Loading......
Detalii

Această unitate de depozitare cu 4 sertare HOMCOM combină aspectul natural și tradițional pentru a recrea o piesă de mobilier unică, cu o notă rustică. Comoda se potrivește perfect în orice încăpere din casă, de la coridoare la dormitoare, reprezentând o soluție excelentă pentru economisirea spațiului. Cele patru sertare extensibile oferă spațiu pentru accesorii și obiecte mai mici și sunt perfecte pentru depozitarea hainelor, lenjeriei, încălțămintei sau a altor obiecte mai mari care necesită curățare pentru a reduce aglomerația. Designul ușor face ca această comodă să fie ușor de mutat și rearanjat pe măsură ce nevoile sau alegerile de mobilier se schimbă.

Caracteristici

 • Combinație clasică de containere, ușoare, combină aspectul tradițional și natural
 • Blatul din lemn și cele 4 sertare detașabile din țesătură de in oferă spațiu pentru obiectele și obiectele de uz casnic
 • Potrivit pentru orice cameră din casă, de la holuri până la dormitoare
 • Combină cadru din oțel acoperit cu pulbere și raftul superior din MDF pentru a fi folosit timp de mulți ani
 • Bara transversală pe spate pentru o stabilitate suplimentară
 • 4 picioare care adaugă stabilitate și protejează podeaua, ușor reglabilă în cazul unei pardoseli neuniforme
 • Este necesară asamblarea ușoară

Date tehnice

 • Culoare: sertare gri deschis, cadru alb aproximativ, raftul superior din lemn de lemn
 • Material: MDF, oțel, țesătură de in
 • Dimensiuni totale: 45W x30W x 92H cm
 • Dimensiuni sertar: 39W x 28W x 21,5H cm
 • Capacitate greutate per sertar: 3 kg
 • Capacitate greutate panou superior: 20 kg
 • Capacitate de greutate (max): 25 kg
 • Greutate netă: 6,05 kg
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 7 )
5
Evaluare medie
1
0
2
0
3
0
4
0
5
7
rating din toate tarile
review-uri din toate tarile
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Cumpara chiar de acasa in orice moment, in doar un clic comanda dvs. va fi livrata.
Depozit local
Suntem mandri de depozitele noastre mari, cu rafturi ordonate si profesionisti care au grija de produse. Alege o ambalare rezistenta si o expediere rapida.
Produse economice
Oferim produse de inalta calitate si la cel mai bun pret.Evitati intermediarii scumpi, va vom livra noi mobilierul direct la adresa dvs., la un cost mic.
Calitate inalta
Selectam cu atentie materialele pentru produsele noastre, care sunt realizate la fabrici specializate. In procesul de fabricare fiecare produs a fost testat de mai multe ori, pentru a ne asigura de calitatea acestuia.
Raspuns rapid
Ne straduim mereu sa ne multumim clientii. Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti va poate ajuta cu asamblarea, inlocuirea de piese sau doar pentru a va oferi mai multe informatii.
Garantie lunga
Perioada de garantie a calitatii produselor oferita de site-ul nostru este de 2 ani. Pentru produsele consumabile perioada de garantie este de 6 luni (anvelope, curele, baterii, etc.)
Istoricul de navigare