+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati
Loading...
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-1)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-2)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-3)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-4)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-5)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-6)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-7)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-8)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-9)
HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati(m-10)

HOMCOM Loc de joaca cu nisip pentru Copii 23 de bucati

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
15% EXTRA
249,99RON
419,99RON 40% reducere
Livrare in 
Romania
Transport gratuit
Transport gratuit
Livrare estimata:
Descriere
 • JOC SENZORIAL DE 23 DE PIESE: Acest loc de joaca cu nisip pentru copii este format din 23 de piese: 4 picioare de masa, 2 etajere ale mesei, 1 baza a mesei, 2 orificii, 1 castel inalt, 1 castel rotund, 1 castel mic, 1 castel ascutit, 1 forma de crab, 1 forma de cochilie, 1 grebla, 1 paleta, 1 sticla de apa, 4 poduri, 1 nava. Selectia bogata de accesorii le permite copiilor sa se distreze cu diferite jocuri.
 • JOC EDUCATIV: Copiii se pot juca cu nisip si pot crea diferite forme sau pot construi castele, folosind toate accesoriile. Acest joc permite dezvoltarea abilitatilor manuale, coordonarea ochi-mana si creativitate.
 • VERSATIL: Locul de joaca cu nisip poate fi utilizat in orice mediu, in aer liber sau in interior. Structura usoara si compacta iti permite sa o transporti cu usurinta oriunde doresti.
 • SIGUR SI DURABIL: masa de joc este construita din plastic PP de inalta calitate si netoxic, toate piesele sunt netede si au marginile rotunjite pentru ai face pe copii sa se joace in siguranta. Produs certificat, ideal pentru copii intre 18-36 luni.
 • CADOUL IDEAL: Aceasta masa de joc are 2 compartimente care permit jocul simultan cu apa si nisip in acelasi timp. Este cadoul ideal pentru copiii carora le plac activitatile manuale si constructiile.
Brand HOMCOM
SKU 343-039
SIN 167QCNGRHR801
Ghici ce iti place
Pagina   1  din
A o s o m
Loading......
Detalii

Vrei sa-ti distrezi copiii cu activitati creative si manuale? Locul de joaca cu nisip HOMCOM este ceea ce ai nevoie. Masa de joc este formată din 2 compartimente separate care permit sa utilizezi nisip si apa in acelasi timp. Datorita numeroaselor accesorii incluse, copiii se pot distra construind castele si creand forme. Acesta este un joc educational, constructia le permite copiilor sa dezvolte coordonarea si imaginatie. Lasa creativitatea celor mici sa zboare cu acest joc!

Caracteristici

 • - Masa 2 in 1: Poti folosi nisip si apa in acelasi timp
 • - Capac detasabil pentru a mentine toate accesoriile in ordine atunci cand nu sunt utilizate
 • - Consta din 23 de bucati: 4 picioare de masa, 2 rafturi ale mesei, 1 baza a mesei, 2 orificii, 1 castel inalt, 1 castel rotund, 1 castel mic, 1 castel ascutit, 1 forma tip crab, 1 forma tip cochilie, 1 grebla, 1 paleta, 1 sticla de apa, 4 poduri, 1 nava
 • - Usor si compact, usor de transportat
 • - Fabricat din materiale de inaltă calitate, netoxice si robuste
 • - Ajuta la dezvoltarea abilitatilor manuale si cognitive a copiilor

Date tehnice

 • - Culoare: Multicolor - Material: PP
 • - Dimensiuni generale: 59L x 42L x 37cm
 • - Potrivit pentru copii Intre 18-36 luni
 • - Capacitate greutate: 10 kg (masa)
 • - Certificari: EN71-1 -2 -3
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Cumpara chiar de acasa in orice moment, in doar un clic comanda dvs. va fi livrata.
Depozit local
Suntem mandri de depozitele noastre mari, cu rafturi ordonate si profesionisti care au grija de produse. Alege o ambalare rezistenta si o expediere rapida.
Produse economice
Oferim produse de inalta calitate si la cel mai bun pret.Evitati intermediarii scumpi, va vom livra noi mobilierul direct la adresa dvs., la un cost mic.
Calitate inalta
Selectam cu atentie materialele pentru produsele noastre, care sunt realizate la fabrici specializate. In procesul de fabricare fiecare produs a fost testat de mai multe ori, pentru a ne asigura de calitatea acestuia.
Raspuns rapid
Ne straduim mereu sa ne multumim clientii. Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti va poate ajuta cu asamblarea, inlocuirea de piese sau doar pentru a va oferi mai multe informatii.
Garantie lunga
Perioada de garantie a calitatii produselor oferita de site-ul nostru este de 2 ani. Pentru produsele consumabile perioada de garantie este de 6 luni (anvelope, curele, baterii, etc.)
Istoricul de navigare