+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm
Loading...
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-1)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-2)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-3)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-4)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-5)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-6)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-7)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-8)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-9)
PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm(m-10)

PawHut Cusca pentru Animale de Companie pentru Exterior 2 Nivele se poate deschide, din Lemn Gri si Alb 51 x 51 x 81.3cm

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
15% EXTRA
459,99RON
689,99RON 33% reducere
Livrare in 
Romania
Transport gratuit
Transport gratuit
Livrare estimata:
Descriere
 • STRUCTURA SOLIDA DIN LEMN: Datorita structurii sale din lemn de brad si celor 2 rafturi disponibile, aceasta cusca este perfecta pentru gazduirea pisicilor dvs. si este suficient de solida pentru a rezista pana la 15 kg.
 • PENTRU EXTERIOR SI INTERIOR: Acoperisul din asfalt, vopseaua impermeabila si podeaua ridicata a canisei il fac potrivit si pentru exterior. Designul sau simplu se potriveste oricarui tip de camera.
 • DISTRACTIE GARANTATA: Ferestre, usi, platforme pentru salturi incredibile! Pisicii dvs ii va face placere sa stea in cusca sa, de unde va poate privi fara sa fie deranjata.
 • USOR DE CURATAT: Cu acoperiscul care se deschide si partea centrala detasabila, va fi usor sa pastrati patul curat in orice moment. Usile de acces favorizeaza o recirculare naturala a aerului si impiedica formarea mirosurilor neplacute.
 • DIMENSIUNI: Sarcina maxima: 15 kg (platforma, baza, varf), dimensiuni generale: 51L x 51L x 81,3H cm.
Brand PawHut
SKU D30-223
SIN 167P3H1UOOO00
Ghici ce iti place
Pagina   1  din
A o s o m
Loading......
Detalii

"

Aveti 2 pisici care se cearta tot timpul si o singura cusca disponibila? Cu aceasta casa de pisici PawHut cu 2 etaje, nu veti mai avea aceasta problema! In sfarsit, vor avea spatiu suficient pentru a se juca, a sari si a se odihni in pace. Structura sa solida, cu acoperis din beton si vopsea impermeabila, este perfecta si pentru exterior. Curatarea este simpla datorita trapei si capacitatii de a indeparta partea centrala a casei. Ce mai asteptati? Revolutionati viata pisicilor dvs. astazi cu acest pat PawHut cu 2 etaje!

Caracteristici

 • 100% lemn de brad acoperit cu vopsea ecologica
 • Structura din lemn masiv
 • Spatiu organizat pe 2 nivele
 • Cu acoperis asfaltat si vopsea impermeabila, pentru a rezista la toate conditiile meteorologice
 • Podea cu acces ridicat pentru a rezista la umiditate
 • Utilizare externa si interna
 • Cu usi de intrare si iesire si platforme externe pe care sa sara
 • Usile si ferestrele transparente permit pisicii dvs. sa priveasca afara fara sa fie observata
 • Acoperis care se deschide si element central detasabil pentru o curatare si intretinere mai usoare
 • Recirculare naturala a aerului proaspat

Date tehnice

 • Culoare: Gri si alb
 • Material: Brad
 • Sarcina maxima: 15 kg (platforma, baza, sus)
 • Dimensiuni generale: 51L x 51L x 81,3H cm
 • Dimensiune (fiecare varf): 43L x 42,5L x 36,7H cm
 • Greutate neta: 9 kg

"

Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 9 )
4.8
Evaluare medie
1
0
2
0
3
1
4
0
5
8
rating din toate tarile
review-uri din toate tarile
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Cumpara chiar de acasa in orice moment, in doar un clic comanda dvs. va fi livrata.
Depozit local
Suntem mandri de depozitele noastre mari, cu rafturi ordonate si profesionisti care au grija de produse. Alege o ambalare rezistenta si o expediere rapida.
Produse economice
Oferim produse de inalta calitate si la cel mai bun pret.Evitati intermediarii scumpi, va vom livra noi mobilierul direct la adresa dvs., la un cost mic.
Calitate inalta
Selectam cu atentie materialele pentru produsele noastre, care sunt realizate la fabrici specializate. In procesul de fabricare fiecare produs a fost testat de mai multe ori, pentru a ne asigura de calitatea acestuia.
Raspuns rapid
Ne straduim mereu sa ne multumim clientii. Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti va poate ajuta cu asamblarea, inlocuirea de piese sau doar pentru a va oferi mai multe informatii.
Garantie lunga
Perioada de garantie a calitatii produselor oferita de site-ul nostru este de 2 ani. Pentru produsele consumabile perioada de garantie este de 6 luni (anvelope, curele, baterii, etc.)
Istoricul de navigare