+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis
Loading...
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-1)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-2)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-3)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-4)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-5)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-6)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-7)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-8)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-9)
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis(m-10)

PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis

169,99RON
Livrare in 
Romania
Transport gratuit
Transport gratuit
Intervalul de livrare:
Alege: Gri Scuro,81.5l x 58p x 18acm
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 102x74x23cm - Gri Inchis
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 81.5x58x18cm - Gri Inchis
PawHut Cusca pentra Caini Capitonata cu Margini Inaltata si Perna Cuscino, Tapiterie din Catifea detasabila, 132x89x28cm - Gri Inchis
PawHut Cusca pentru Caini si Pisici Capitonata cu Perna si Margini Ridicate, Patut pentu Animal Tapiterie din Material Textil, 85x85x35cm - Gri
Culcus pentru Caini si Pisici PawHut de Interior cu Perne Detasabile di Lavabile, Patut pentru Caini Capitonat, Φ99x71x28cm, Gri
Culcus pentru Caini si Pisici PawHut Rotund cu Margini Ridicate si Perna, Patut pentru Caini Capitonat Efect Catifea, Φ50x19cm, Gri
Culcus pentru Caini si Pisici PawHut Rotund cu Margini Ridicate si Perna, Patut pentru Caini Capitonat Efect Catifea, Φ93x15cm, Gri
Descriere
 • PAT PENTRU CAINI DE INTERIOR: Acest pat cu perna per animali pentru animale de companie este oaza perfecta pentru ca si cainii tai sa viseze. Este usor si simplu de mutat oriunde doriti.
 • MOALE: Patul pentru caini este realizat din tesatura cu efect de catifea si capitonat cu bumbac PP, care ofera un suport confortabil pentru animalele dvs. de companie.
 • CONFORTABIL: Designul cu margine inaltata face ca patul pentru caini sa fie invaluitoare si comoda si le ofere un sprijin practic pentru capul lor pentru un somn relaxant.
 • USOR DE CURATAT: Tapiterie este detasabila, iar husa este lavabila, pentru a o mentine mereu proaspata si curata.
 • DIMENSIUNI: Dimensiuni generale: 81.5L x 58P x 18Acm. Dimensiuni interioare: 58L x 37P x 8Acm. Pentru caini de talie medie cu greutate pana la 20kg si lungime mai mica de 70cm.
Brand PawHut
SKU D04-205
SIN 167RDM8OGP000
Adauga in cos
Cumparate frecvent impreuna
A o s o m
Loading......
Ghici ce iti place
A o s o m
Loading......
Detalii

Cusca cu perna pentru caini PawHut este oaza perfecta pentru ca prietenii tai cu 4 picioare sa doarma confortabil. Are un design invaluitor cu marginea inalta, plus o captuseala moale care ii ajuta sa-si gaseasca pozitia potrivită pentru a dormi. Aceasta cusca pentru caini este acoperita cu tesatură efect de catifea si are o baza practica anti-alunecare care o mentine stabila. Rasfatati-va animalele de companie cu acest pat pentru caini.

Caracteristici

 • - Patut confortabil pentru caini si pisici
 • - Capitonaj moale din bumbac PP pentru suport optim
 • - apiterie comoda efect de catifea
 • - Tapiterie detasabila si lavabila
 • - Baza anti-alunecare pentru a mentine cusca stabila
 • - Perfecta pentru fi asezata in orice camera
 • - Pentru caini de talie medie cu lungimea mai mica de 70cm si greutatea maxima de 20kg

Date tehnice

 • - Culoare: Gri inchis
 • - Material: Catifea, Bumbac PP
 • - Dimensiuni generale: 81.5L x 58P x 18Acm
 • - Dimensiuni interioare: 58L x 37P x 8Acm
 • - Grosime salteluta: 10cm
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Recenzii clienti ( 1 )
5
Evaluare medie
1
0
2
0
3
0
4
0
5
1
rating din toate tarile
Recenzii din intreaga lume
Regulile de plasare a recenziilor ajuta clientii nostri sa lase recenzii clare si utile pentru alti clienti potentiali
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Alege sa faci cumparaturi in mod eficient si sigur.
Logistica
Depozitele noastre sunt demne de lauda. Produsele sunt ambalate si manevrate cu grija de catre profesionistii nostri.
Preturi convenabile
Oferim produse la preturi avantajoase fara alte costuri suplimentare.
Calitate superioara
Materialele produselor noastre sunt selectate cu grija fiind elaborate in fabrici specializate.
Asistenta dedicata
Fiecare sesisare este soluzionata deoarece obiectivul nostru este satisfactia clientilor.
Garantie
Garantia produselor noastre este cea prevazuta de legislatia in vigoare.
Istoricul de navigare