+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru
Loading...
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-1)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-2)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-3)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-4)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-5)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-6)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-7)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-8)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-9)
Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru(m-10)

Outsunny  Set de Mobilier de Exterior Masa cu 2 Scaune Pliabile Negru

Primeste 10% extra-reducere la prima comanda
599,99RON
779,99RON 23% reducere
Descriere
  • SET 3 PIESE: Acest set exterior consta din 1 masa cu dimensiunile 61,6 L x 61,6 L x 74 H cm (sarcina maxima 50 kg) si doua scaune cu dimensiunile 54 L x 44,5 L x 81 H cm / fiecare scaun.
  • IMITA VENILE LEMNULUI: Suprafetele din HDPE sunt prelucrate pentru a reproduce bobul lemnului, un plus de eleganta care nu va trece neobservat.
  • MATERIALE REZISTENTE: Mobilierul este construit cu un cadru metalic rezistent la rugina si suprafete impermeabile din HDPE, perfect pentru utilizare in medii exterioare.
  • PLIABIL: Masa si scaunele sunt usoare si pliabile, concepute pentru a ocupa foarte putin spatiu atunci cand nu sunt utilizate.
  • DIMENSIUNI: Noul dvs. set de exterior cu 2 scaune si o masa potrivita. Dimensiuni masa: 61,6L x 61,6L x 74H cm; Dimensiuni scaun: 54L x 44,5L x 81H cm; Asamblarea NU este necesara.
Brand Outsunny
SKU 84B-375
SIN 167PBOMOHR801
Ghici ce iti place
Pagina   1  din
A o s o m
Loading......
Detalii

Schimbarea aspectului terasei dvs. este simpla cu Oustunny! Tot ce aveti nevoie este o masa de exterior cu 2 scaune pliabile potrivite pentru a oferi mediului dvs un aspect mai complet si elegant, dar fara a sacrifica confortul. Acest set este special conceput pentru cei cu spatiu limitat: mobilierul este usor si pliabil, perfect pentru a fi inchis sau mutat in caz de nevoie. Materialele utilizate sunt impermeabile si rezistente la rugina, ideale pentru utilizare in exterior. Creati un mediu sofisticat la cel mai bun raport calitate-pret cu Outsunny!

Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Cumpara chiar de acasa in orice moment, in doar un clic comanda dvs. va fi livrata.
Depozit local
Suntem mandri de depozitele noastre mari, cu rafturi ordonate si profesionisti care au grija de produse. Alege o ambalare rezistenta si o expediere rapida.
Produse economice
Oferim produse de inalta calitate si la cel mai bun pret.Evitati intermediarii scumpi, va vom livra noi mobilierul direct la adresa dvs., la un cost mic.
Calitate inalta
Selectam cu atentie materialele pentru produsele noastre, care sunt realizate la fabrici specializate. In procesul de fabricare fiecare produs a fost testat de mai multe ori, pentru a ne asigura de calitatea acestuia.
Raspuns rapid
Ne straduim mereu sa ne multumim clientii. Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti va poate ajuta cu asamblarea, inlocuirea de piese sau doar pentru a va oferi mai multe informatii.
Garantie lunga
Perioada de garantie a calitatii produselor oferita de site-ul nostru este de 2 ani. Pentru produsele consumabile perioada de garantie este de 6 luni (anvelope, curele, baterii, etc.)
Istoricul de navigare