+40 312294730 clienti@aosom.ro
Vrei sa devii un client AOSOM BUSINESS? Cont Business - Logare
Livrare in
România
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cand va fi Cyber Monday anul acesta?

Black Friday nu are o data fixa, a doua zi dupa Ziua Recunostintei in fiecare an este Black Friday. Black Friday este o zi traditionala de cumparaturi si reduceri, care are originea in Statele Unite.

In schimb, Cyber Monday nu este o sarbatoare traditionala. Prima zi de luni de dupa Black Friday se numeste "Cyber Monday". Acesta isi s-a nascut in 2005, la fel in Statele Unite. Oamenii care si-au petrecut vacanta de Ziua Recunostintei se intorc la munca. Prima luni dupa Ziua Recunostintei este o zi de reduceri online foarte marii, deoarece este momentul ideal pentru a cumpara cadouri online pentru familie si prieteni.

Cyber Monday in 2022 este pe 28 noiembrie.

Ce sa cumperi de Cyber Monday?

In momentul promotiilor online, puteti adauga orice doriti in cosul de cumparaturi in avans. Fie ca este vorba de mobilier sau de produse sportive, fie ca este vorba de o necesitati zilnice sau de un cadou pentru familia ta. Descopera totul acum.

Ce sa cumparati de Black Friday?
Daca doriti sa cumparati cadouri de Craciun, cumparati o masa-birou pentru un birou inteligent sau remodelati livingul pentru o noua canapea, nu trebuie sa asteptati Black Friday anul acesta: cele mai bune preturi sunt deja pe Aosom!
Care sunt orele cu cele mai mari reduceri online pentru Cyber monday?
Timpul de reduceri online este aproximativ 3 zile inainte si dupa Cyber Monday, dar ziua cu cea mai mare reducere este chiar ziua de Cyber Monday. Puteti urmari modificarile evenimentului nostru pentru a obtine cele mai mari reduceri.