+40 358630043 clienti@aosom.ro
Livrare in
Romania
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal
Loading...
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-1)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-2)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-3)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-4)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-5)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-6)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-7)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-8)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-9)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-10)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-11)
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal(m-12)

PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal

339,99RON
Livrare in 
Romania
Transport gratuit
Transport gratuit
Intervalul de livrare:
Alege: Beige,55l x 47p x 95acm
PawHut Arbore de zgariat pentru Pisici cu Casuta, Patut si Stalpi din Sisal, 40x40x104cm, Gri
PawHut Stalp de Zgariat pentru Pisici cu Patut, Hamac, Casuta si Stalpi de Sisal, 60x40x83cm, Gri
PawHut Arbore de zgariat pentru Pisici cu Stalpi din Franghie de Iuta, Casuta si Perna pentru Pisici, Husa din Plus, Inaltime 84 cm - Gri
PawHut Arborele de zgariat pentru Pisici Adulte si Pisoi de 95 cm Culcus si Casuta pentru Pisici din Ratan si Stalpi din Sisal
Descriere
 • TOTUL INTR-UNUL: Acest arbore de pisici cu mai multe niveluri este proiectat pentru a oferi distractie si relaxare pisicutelor tale, datorita stalpilor de zgariere, platformelor si mingiei agatate.
 • PROTEJEAZA-TI MOBILIERUL: Stalpii de zgariere cu franghie din sisal natural satisfac instinctul pisicilor adulte si al pisicutelor de a-si ascuti unghiile, astfel incat sa nu zgarie mobila sau canapeaua.
 • ROBUST SI SIGUR: Fabricata din placi aglomerate, panouri din lemn masiv si prietenos cu animalele de companie, aceasta sala de joaca pentru pisici este stabila si sigura. Casuta pentru pisici este realizata din ratan PE, care este respirabila si confortabila pentru ca animalele tale de companie sa doarma.
 • PLUS MOALE: Arborele de zgariat este acoperit cu plus moale de 230 Gsm si include o perna (nelavabila) pentru a face patutul pentru pisici si mai confortabil.
 • DIMENSIUNI: Dimensiuni totale: 55L x 47l x 95Icm. Dimensiuni casuta: 39L x 39l x 26.5I cm. Pentru pisici cu greutatea de pana la 5 kg. Este necesara asamblare.
Brand PawHut
SKU D30-484
SIN 167RGE1NB9G01
Adauga in cos
Cumparate frecvent impreuna
A o s o m
Loading......
Ghici ce iti place
A o s o m
Loading......
Detalii

Satisfaceti dorinta pisicilor de a sari, de a se juca si de a dormi confortabil cu arborele de zgariat PawHut. Are diferite niveluri, o casuta inchisa din ratan pentru a dormi fara a fi deranjati si un culcus din ratan cu perna pentru a se relaxa. Stalpii de zgariat din funie de sisal satisfac instinctul natural al felinelor de a-si ascuti unghiile, tinandu-le departe de canapea si mobilier. Structura este din PAL masiv, pentru a rezista in timp.

Caracteristici

 • - Platformele mari ofera mult spatiu pentru deplasare si relaxare
 • - Stalpii de zgariat din sisal satisfac instinctul pisicilor de a-si ascuti unghiile
 • - Cadru din PAL de calitate si sigur pentru animalele tale de companie
 • - Casuta si culsus din ratan PE cu perne
 • - Design pe mai multe niveluri pentru a satisface instinctul de sarit al pisicutelor
 • - Pentru pisici de pana la 5 kg
 • - Este necesara asamblare

Date tehnice

 • - Culoare: Naturala, Beige
 • - Material: PAL, Plus, Sisal, Ratan PE
 • - Dimensiuni generale: 55L x 47l x 95Icm
 • - Dimensiuni casuta: 39L x 39l x 26.5Icm
 • - Dimensiuni usa: 20L x 20Icm
 • - Dimensiuni culcus superior: Φ35 x 10Icm
 • - Dimensiuni baza: 55L x 47lcm
 • - Dimensiuni stalpi: Ф8.3cm
 • - Greutatea recomandata a pisicilor: mai mica de 5kg
Comunitatea Q&A
0 Intrebare
Transport rapid
Transport rapid si gratuit pentru toate comenzile. Alege sa faci cumparaturi in mod eficient si sigur.
Logistica
Depozitele noastre sunt demne de lauda. Produsele sunt ambalate si manevrate cu grija de catre profesionistii nostri.
Preturi convenabile
Oferim produse la preturi avantajoase fara alte costuri suplimentare.
Calitate superioara
Materialele produselor noastre sunt selectate cu grija fiind elaborate in fabrici specializate.
Asistenta dedicata
Fiecare sesisare este soluzionata deoarece obiectivul nostru este satisfactia clientilor.
Garantie
Garantia produselor noastre este cea prevazuta de legislatia in vigoare.
Istoricul de navigare