De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Hol si Living Bucatarie si Sufragerie Iluminare si Decor

Ne apropiem de Halloween, pregateste-ti casa cu Aosom

Infricoseaza-ti oaspetii chiar de la intrarea in casa ta. Opteaza pentru o masa de tip consola care sa o decorezi in stil Halloween. Adauga cateva lumanari, dovleci si o mascota-schelet sa iti intampine oaspetii
Descopera mobilierul pentru hol >
Pentru living opteaza pentru decor in culorile toamnei: oranj, maro, cenusiu. Poti decora masuta de cafea la fel cu lumanari si dovleci si sa servesti oaspetii cu o cafea gustoasa.
In bucatarie de Halloween iti sugeram sa aduci atmosfera calda. Ai prea multe decoruri si vesela de Halloween si nu stii unde sa le pozitionezi? Opteaza pentru rafturi sau dulapuri cu rafturi deschise pentru a putea avea mai multe posibilitati de decorare a bucatariei.
Pentru cina este de dorit sa mentii acelasi stil de decor. Utilizeaza aceleasi elemente de decor specifice Halloween-ului si cufunda-te in feeria acestei sarbatori. Servetelele portocalii si fata de masa in stil gotic trebuie sa fie la ordinea zilei.
La o petrecere de Halloween luminile sunt foarte importante, ele creeaza o atmosfera speciala si calda.
Decoratiunile tematice de Halloween nu ar trebui sa lipseasca de la petrecerea ta. Pentru mai multa dispozitie si voie buna poti sa instalezi o decoratiune gonflabila amuzanta si infricosatoare in acelasi timp.