+40 358630043 clienti@aosom.ro
Vrei sa devii un client AOSOM BUSINESS? Cont Business - Logare
Livrare in
România
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la

De Dragobete avem multe oferte

Gasesti inspiratie aici

USUREAZA-I GATITUL JUMATATII TALE DRAGI

Daca ii place sa gateasca, de ce sa nu-i incurajezi creativitatea in bucatarie. Friteuzele cu aer, cuptoarele mici, blenderele si aparatele de iaurt sunt toate ajutoare excelente in bucatarie. Un aparat pentru vata de zahar poate crea momente incantatoare pentru doi!

DACA ADORA ARANJAREA SI ORGANIZAREA

Creati-va propriile amintiri in casa ei/lui, oferind un nou decor interior. Alege un covor elegant pentru masuta de cafea. De asemenea, ai putea opta pentru un tablou decorativ sau o oglinda. Daca ii plac florile, un suport de flori este, la fel, un cadou grozav.

ALEGETI CADOURI LEGATE DE SANATATE SI FRUMUSETE

Fotoliile pentru relaxare vor oferi un loc confortabil si ravnit in casa. Daca partenerul tau se simte obosit in mod constant, un fotoliu relax poate ajuta la ameliorarea acesteea.
Iar pentru iubitoarele de frumusete, recomandam o masa de toaleta cu oglinda si lumini incluse.

OFERA-I PERSOANEI DRAGI O IARNA CALDA

Temperatura va poate afecta starea de spirit. In februarie, cand este inca relativ frig, tu si persoana iubita va veti simti confortabil stand unul langa altul in sufragerie sau dormitor langa un incalzitor comod.

CADOURI EXCLUSIVE PENTRU CUPLURI CE IUBESC LUMEA VIRTUALA

Porniti computerul sau consola de jocuri si bucurati-va de o seara distractiva impreuna. Fie ca este vorba de un joc de echipa sau un joc ca doi adversari, timpul de distractie va trece intotdeauna rapid. Asa ca iti recomandam sa alegeti un scaun de gaming confortabil pentru partenerul tau.