Reduceri Promoționale de Vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Banner Title Banner Title
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Sugestii esențiale Confort în companie Explorează lumea șezlongurilor Relaxează-te cu stil

Sugestii esențiale

Cine a spus că ai nevoie de spații mari pentru a te bucura de soare în propriile tale spații? Lăsați-vă inspirați de modelele noastre concepute chiar și pentru balcoane mici sau grădini mici.
Șezlong
Șezlong Un design clasic și compact pentru a te relaxa mult timp cu o carte în mână și o băutură alături.
Scaun balansoar
Scaun balansoar Bucură-te de briza verii în timp ce mișcarea blândă te leagănă pe parcursul zilei. Swaying under the warm rays of the sun has never been so enjoyable
Șezlong ergonomic curbat
Șezlong ergonomic curbat Plonjează în relaxare ca niciodată cu Șezlongul nostru Curbat. Conceput pentru a păstra memoria corpului tău, este scăparea perfectă în confort și stil. De ce să te mulțumești cu ceva obișnuit când poți experimenta extraordinarul în fiecare zi?
Explorează lumea șezlongurilor
926

Confort în companie

Dacă plănuiești să organizezi zile de relaxare în companie, aceasta este secțiunea potrivită: împărtășește-ți spațiile pentru a te bucura de o frumoasă după-amiază însorită împreună cu oamenii tăi preferați.
Set de 2 șezlonguri
Set de 2 șezlonguri Petreceți diminețile și după-amiezile în compania prietenilor și a familiei cu suportul modelelor noastre cu un design minimal și practic.
Șezlonguri duble
Șezlonguri duble Grație facilităților noastre inovatoare și ergonomice, puteți experimenta o nouă frontieră a relaxării în grup.
Explorează lumea șezlongurilor
927

Relaxează-te cu stil

Și ochiul își dorește partea sa și noi știm asta foarte bine. Descoperiți câteva soluții alternative pentru a amenaja orice spațiu exterior într-un mod sofisticat, dar fără a sacrifica confortul.
Șezlong din lemn Alegerea ideală pentru cei ce îmbină stilul cu relaxarea și fiabilitatea într-o singură structură. Bucurați-vă de frumusețea lemnului în spațiile voastre.
Hamacuri O soluție clasică, dar mereu eficientă, unde confortul întâlnește imaginația în crearea de modele de toate felurile pentru a vă oferi confort.
Balansoare Ultima frontieră a confortului la cele mai înalte niveluri, soluția ideală pentru a te legăna în poziție așezată sau culcată după dorință.
Lăsați-vă cucerit de confort!
928