Reduceri de vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Armonia perfectă pentru spațiul tău mic! Armonia perfectă pentru spațiul tău mic!
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Antreu Camera de zi Dormitor Alte recomandări

ANTREU

Primele impresii sunt importante - nu uita de intrarea în momentul în care îți amenajezi casa!
CONFORT ȘI COMODITATE
CONFORT ȘI COMODITATE Ceea ce își îndeplinește dubla funcție este modesta bancă pentru depozitarea încălțămintei. Utilă pentru orice intrare într-un apartament mic, poți sta confortabil când îți scoți sau îți pui încălțămintea.
CEVA MAI SIMPLU?
CEVA MAI SIMPLU? Pentru cei mai mari iubitori de încălțăminte, care dețin o colecție mai mare de pantofi, alegeți aceste suporturi pentru încălțăminte. Cu o capacitate de stocare mai mare, ele pot fi, de asemenea, suprapuse - este ușor să măriți spațiul de depozitare de câte ori doriți.
Descoperă mai multe
901

INSPIRAȚIE PENTRU CAMERA DE ZI

Camera de zi este centrul fiecărei case. Un loc pentru a viziona filme, a petrece timp cu prietenii și a te relaxa. Chiar dacă a ta ar putea fi mai mică, o poți transforma într-un spațiu multifuncțional cu aranjamentul potrivit.
Construiește un loc confortabil de odihnă
Construiește un loc confortabil de odihnă Sofa noastră pentru apartamente mici este tapițată într-un material moale, care este ușor de întreținut și confortabil, făcându-l un loc ideal pentru relaxare sau pentru a primi oaspeți. Liniile curate și designul modern completează orice decor, adăugând o notă sofisticată casei tale. Natura sa versatilă se poate adapta cu ușurință la diverse situații de viață, fie că te afli într-un apartament studio sau doar dorești să amenajezi un colț confortabil.
Ia-ți o masă de cafea pentru camera ta
Ia-ți o masă de cafea pentru camera ta Liniile curate și designul minimalist permit acestei mese de cafea să se integreze perfect în orice stil de decor, de la contemporan la modern. Dimensiunile compacte asigură că se potrivește perfect în camere de zi, studiouri sau chiar ca masă laterală în dormitoare.
Masă de sufragerie care economisește spațiu
Masă de sufragerie care economisește spațiu Masa pliabilă se îndoaie ușor într-o dimensiune compactă, permițându-ți să-ți recuperezi spațiul ori de câte ori este nevoie. Perfectă pentru apartamente mici, studiouri sau orice spațiu de locuit în care spațiul este limitat. De asemenea, poate fi folosită în multe situații, fie că ai nevoie să o folosești singur sau cu prieteni.
Aprinde lumina în întuneric, indiferent unde te afli
Aprinde lumina în întuneric, indiferent unde te afli Cu un profil subțire și o amprentă minimală, lampa noastră de podea se potrivește perfect în colțurile strâmte sau lângă mobilier, oferind lumină suficientă fără a ocupa spațiu prețios. Este soluția perfectă de iluminat pentru camere de zi mici, dormitoare sau birouri la domiciliu.
Descoperă mai multe
902

UN LOC PENTRU ODIHNĂ ȘI REÎMPROSPĂTARE: DORMITORUL

Dormitorul este locul în care oamenii se reîncarcă, iar somnul este fundamental pentru sănătate și bunăstare.
Perdele automate Gândit special pentru apartamentele mici, perdeaua noastră automată impresionează cu un design elegant și discret, care completează orice decor interior fără a supraîncărca spațiul. Sistemul său de șine este montat discret, oferind un aspect curat și minimalist.
Suport pentru pat Suportul nostru compact pentru pat are un profil subțire și discret, care se potrivește perfect pe perete. Acest design ridicat asigură că poți utiliza spațiul vertical pentru depozitare, păstrând zona de podea liberă și deschisă, ceea ce este esențial în apartamentele mai mici.
Sertar de depozitare Nu lăsa dimensiunea să te înșele; acest sertar oferă un spațiu generos de depozitare, cu compartimente adânci care organizează ordonat totul, de la îmbrăcăminte și accesorii până la articole de birou și necesități casnice. Sertarele glisează ușor, asigurând accesul facil la obiectele tale fără probleme.
Descoperă mai multe
903