Reduceri Fresh de primăvară
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Curățenie cu stil! Curățenie cu stil!
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Mai mult spațiu pentru depozitare Cele mai bune idei pentru Spălătorie

Soluțiile perfecte pentru a-ți lărgi spațiile de depozitare în baie

Obținerea unui spațiu suficient de depozitare într-o baie mică înseamnă utilizarea inteligentă a fiecărui centimetru. Unele rafturi sub chiuvetă, un dulap mare pentru oglinzi, un dulap cu rotile sunt toate soluții rapide care pot fi făcute cu ușurință pentru a vă ajuta să vă păstrați lucrurile frumoase și ordonate.
Dulap pentru chiuvetă
Dulap pentru chiuvetă Probabil încă nu aveți un dulap de depozitare sub lavoarul vostru, dar puteți obține unul cu ușurință de la Aosom pentru a lărgi spațiul de depozitare. Conceput pentru necesitățile dumneavoastră, dotat cu 2 rafturi ajustabile și o cavitate posterioară pentru instalarea chiuvetei. Structura sa din MDF este una solidă și impermeabilă perfectă pentru a depozita toate produsele necesare din baia ta.
Dulap cu oglindă pentru baie
Dulap cu oglindă pentru baie Majoritatea băilor au nevoie de o oglindă pentru a fi completă. Alegerea unui dulap-oglindă nu este un salt uriaș dar unul inteligent. Această alegere este una perfectă pentru a profita de un spațiu adăugător ascuns pentru a evita dezordonarea spațiului, amplasat direct deasupra chiuvetei.
Dulap de baie cu rotile
Dulap de baie cu rotile De ce să nu adăugați un dulap cu rafturi manevrabil? Design-ul său stilat și îngust, din plastic dur, este ușor de integrat oriunde și face față tuturor provocărilor. Perfect pentru produsele de îngrijire dar și produselor chimice de uz casnic. Suprafața sa poate fi servită ca suport pentru hârtie sau jurnale pentru a profita din plin timpul pentrecut în baie.
Dulap de baie cu sertare
Dulap de baie cu sertare Aveți un spațiu gol în baie pe care nu vreți să-l irosiți? Luați în considerare adăugarea unei piese elegante, cum ar fi un dulap cu mai multe sertare. Conceptul său larg și spațios vă permite să puneți toate suplimentele de șampon și detergenți, de asemenea este un loc perfect pentru depozitarea prosoapelor, economisind timpul pentru a le căuta după duș. Partea superioară poate servi ca suport pentru hainele murdare.
Produse recomandate
759

Dotează-ți camera de baie cu strictul necesar

Indiferent dacă doriți să vă renovați sau să vă actualizați baia, vă oferim lista noastră de lucruri esențiale.
Luminează spațiul - Oglindă de baie cu lumini LED Oglinzile de baie sunt deseori utilizate pentru a amplifica estetica băii. Acest lucru se datorează faptului că design-ul, forma și culoarea oglinzii de baie are o influență enormă asupra aspectului ei. Un alt motiv pentru care sunt utilizate oglinzile, este de a împrospăta aspectul vechi și plictisitor al acestuia.
Depozitează articolele utilizate - Coș de rufe Faceți ziua de spălare a rufelor mai ușoară, păstrând un coș de rufe în baie pentru a vă colecta prosoapele și hainele murdare. Încurajează bunele practici de igienă, oferind un loc amenajat pentru articoloele muradre. Camera mai curată, starea de spirit mai plăcută.
Economisește spațiul prețios - Suport pentru prosoape Deoarece suporturile pentru prosoape de sine stătătoare nu conțin niciun fel de atașamente de perete, acestea pot fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul. De exemplu în timp ce aveți duș, puteți amplasa suportul de prosoape liber lângă cabina de baie pentru a avea acces ușor la prosop și la alte elemente esențiale.
Produse recomandate
760