10% reducere la comenzile de peste 699 Lei
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Transformă-ți casa în poveste de iarnă! Transformă-ți casa în poveste de iarnă!
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Idei pentru sezonul de iarnă Decorul de iarnă perfect Idei de depozitare

Idei pentru decor de iarnă

Bucură-te de iarnă cu cu scaunele noastre special concepute pentru ca tu să te simți confortabil
Canapele
Canapele Nimic nu se poate compara cu o zi de lenevit pe canapea uitându-te la filme. De asemenea, canapeaua este una dintre piesele de accent din livingul tău. Poți audce un plus de confort și stil cu o păturică pufoasă și câteva perne colorate.
Fotolii
Fotolii Iarna este un moment perfect pentru pentru un pui de somn de după-amiază sau o zi petrecută cu o carte bună. Dacă spațiul în cameră permite, cumpără un fotoliu cu perne pufoase și o măsuță pentru o ceașcă de ceai cald. Bucură-te de momente de liniște în după-amiezile de iarnă.
Recomandări pentru iarnă
678

Idei de decor de iarnă

Bucură-te de sezonul de iarnă cu produsele noastre atent selecționate. Aici găsești o multitudine de articole pentru casa ta, potrivite sezonului rece.
Lumină artificială
Lumină artificială Odată cu iarna vin mai puține ore de lumină, așa că este important să te asiguri că spațiul tău este încă luminos și primitor pe tot parcursul sezonului. Folosește lămpi de podea pentru a ilumina colțurile întunecate și corpuri de iluminat mici pentru noptiere. Ia în considerare și instalarea aplicelor de perete pentru un efect permanent.
Șeminee
Șeminee Adaugă camerei tale o nuanță romantică și caldă cu strălucirea unui foc mocnit. De asemenea, poziționează fotolii și perne în jurul șemineului pentru a crea un loc confortabil unde să poți sta la povești cu familia sau prietenii.
Oglinzi
Oglinzi Acum că zilele sunt mai scurte, este timpul să maximizăm ce lumină naturală este încă disponibilă. Atârnând o oglindă mare pe o porțiune goală de perete, lumina se va reflecta în cameră. Transformă oglinda într-un articol decorativ pictând cadrul într-o culoare atrăgătoare sau optează pentru simplitatea unui finisaj din metal vintage.
Plante artificiale
Plante artificiale Alege plante artificiale cu nuanțe de verde strălucitor sau mai deschise pentru spațiile mai întunecate. În funcție de preferințe și gusturi, alege plantele artificiale potrivite și bucură-te de un decor verde care nu necesită îngrijire la fel ca plantele vii.
Recomandările noastre
679

Idei de depozitare

Cu soluțiile de depozitare pentru iarnă, poți evita dezordinea din casă și te poți asigura că articolele pentru sezonul rece sunt depozitate și organizate.
Dulap pentru pantofi Dulapul pentru încălțăminte poate oferi spațiu amplu pentru diferite modele de pantofi pentru a evita holurile aglomerate. În plus, poate preveni răspândirea umezelii și a murdăriei în toată casa.
Sertare Un sertar mare poate contribui eficient la crearea unui spațiu mai organizat și mai plăcut din punct de vedere vizual, iar îmbrăcămintea și accesoriile de iarnă pot fi și ele mai bine organizate.
Rafturi pentru baie Dulapurile cu rafturi deschise ocupă puțin spațiu pe podea, dar au spațiu suficient pentru orice, de la prosoape și hârtie igienică, la sticle de produse cosmetice sau de curățenie, astfel încât totul este ușor de găsit și la îndemână.
Biblioteci Folosește bibliotecile pentru a organiza și expune colecții prețioase, precum cărți, albume sau ornamente, în orice spațiu al casei!
Cărucioare de bucătărie Căruciorul de bucătărie combină atât posibilitatea de depozitare a alimentelor, cât și spațiul de pe blat, oferind un spațiu amplu pentru pregătirea mâncărurilor. De asemenea, cu roți netede, poate transporta cu ușurință produsele prin bucătărie!
Depozitare pentru cămară Soluțiile noastre de depozitare pentru cămară vă pun toate ustensilele de gătit la vedere. Alege unitatea de depozitare de bucătărie de care ai nevoie pentru a profita la maximum de spațiul pe care îl ai, cum ar fi rafturile și folosește coșuri ușor de atașat pentru a organiza obiectele mai mici.
Recomandări de depozitare
680