Reduceri de Mai de până la 35%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Explozie de idei multicolore Explozie de idei multicolore
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Umbrele Copertine Foișoare

Umbrele

Indiferent cât de mari sunt spațiile exterioare, există umbrele perfecte pentru fiecare nevoie. Lasă-te inspirat de aceste modele.
Umbrelă dublă
Umbrelă dublă Dacă vrei să protejezi o zonă largă din exterior de razele soarelui, această soluție este perfectă pentru a avea umbră oriunde ai nevoie.
Umbrelă descentrată
Umbrelă descentrată Cu suportul său lateral, această umbrelă oferă spațiu generos dedesubt, perfect pentru prânzuri în aer liber sau relaxare în lounge-ul din grădină.
Umbrelă semicirculară
Umbrelă semicirculară Soluția perfectă pentru spații exterioare mici, acest model profită la maximum de spațiu pentru a-ți oferi protecția împotriva soarelui pe care o cauți
Găsește umbrela perfectă pentru tine
838

Copertine

O soluție stabilă și eficientă pentru crearea unei zone umbrite și răcoroase, baldachinul este perfect pentru diverse spații exterioare.
Copertină
Copertină Perfect pentru protejarea ușilor și ferestrelor de bătaia soarelui, acest model se deschide și se închide ușor cu un sistem de manivele și poate fi înclinat în funcție de nevoile dvs.
Cort parasolar
Cort parasolar O alegere excelentă și o soluție stabilă, dar flexibilă: velele sunt ușor de poziționat în spațiile exterioare și îi poți schimba aranjamentul modificând poziția cârligelor de fixare.
Descoperă toate corturile de umbrire
839

Foișoare

Elegante și funcționale, foișoarele oferă numeroase modele și dimensiuni perfecte pentru a adăuga o notă elegantă oricărui spațiu exterior.
Foișor Echipate cu cortine, plase împotriva țânțarilor sau decorațiuni, foișoarele vin în multe forme și dimensiuni, pentru a satisface fiecare nevoie estetică și funcțională.
Pergolă O alternativă elegantă la foișoarele obișnuite, acestea aduc o notă sofisticată spațiilor exterioare, asigurând în același timp protecție împotriva soarelui.
Corturi pentru petreceri Pentru a organiza petreceri în aer liber și a rămâne protejat de soare, aceasta este soluția potrivită. Și când ai terminat, o demontezi și o pui la loc.
Descoperă-ți favoritul!
840