De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Cand este Craciunul in acest an?

Craciunul este o sarbatoare importanta in crestinism pentru a comemora nasterea lui Isus. Craciunul este de asemenea, cunoscut sub numele Nasterea Domnului.

In anul 336 d.Hr., Biserica Romana a inceput sa sarbatoreasca sarbatoarea pe 25 decembrie. 25 decembrie a fost initial ziua de nastere a zeului soarelui stipulat de Imperiul Roman.

In zilele noastre, a devenit un obicei comun in Occident sa ne oferim cadouri unul altuia de Craciun, si sa petrem sarbatorea adaugand o atmosfera placuta cu Mos Craciun, pom de Craciun etc.

Desigur Craciunul este si o sarbatoare in partea occidentala, precum si in multe alte parti ale lumii.Craciunul in 2023 este 25 decembrie.

Ce sa cumperi de Craciun?

Reducerile de Craciun sunt foarte convenabile si multi oameni isi arata dragostea pentru familiile lor pregatind diferite cadouri in aceasta zi.

Poti alege orice cadou, de la echipamente de fitness pentru persoanele carora le plac sporturile, culcusuri pentru animale de companie sau pentru persoanele care au animale de companie, masini electrice pentru copii, seturi de jucarie etc. Puteti alege cadoul preferat in avans.

Cand sunt vanzarile online pentru Craciun?
Vanzarile de Craciun incep de obicei la inceputul lunii decembrie, deoarece multi oameni pregatesc cadouri pentru familiile lor in avans, iar vanzatorii iau in considerare si acest lucru. Pentru a permite clientilor sa primeasca cadouri la timp in avans, activitatile de Craciun vor incepe inainte de Craciun. Asa ca te poti gandi din timp la cadoul pe care vrei sa-l cumperi.