Reduceri Promoționale de Vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Pentru Campionatul de Fotbal din 2024 Pentru Campionatul de Fotbal din 2024
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Pentru începutul meciului Pentru pauză Pentru a sta în aer liber

Pentru startul meciului

Nu pierde niciun detaliu și așază-te confortabil împreună cu prietenii sau pe un loc doar pentru tine. Iată soluțiile noastre!
Ecran de proiecție
Ecran de proiecție În interior sau în exterior, pânza pentru proiector îți permite să vezi meciurile în formatul cel mai potrivit pentru publicul din casa ta.
Canapele de exterior
Canapele de exterior Găsește loc pentru toți fără a renunța la confort, chiar și când alegi să urmărești meciurile în grădina casei.
Fotolii de grădină
Fotolii de grădină Dacă vrei să urmărești meciurile fără prieteni, îți poți crea un spațiu personalizat cu fotoliul potrivit pentru tine.
Articole recomandate
904

Pentru interval

Un snack, un prânz rapid, o băutură... acordă-ți o pauză între cele două reprize!
Grătare
Grătare Când meciurile se joacă în timpul prânzului sau cinei, pregătește felurile potrivite de mâncare pentru a te bucura de ele în timpul partidei și în pauză!
Mașini de făcut gheață
Mașini de făcut gheață Dacă atmosfera devine caldă, răcorește-te cu o băutură frumos înghețată: mașina de făcut gheață produce cantitatea de care ai nevoie.
Frigidere portabile
Frigidere portabile Pentru a avea băuturi răcoritoare la îndemână fără să te ridici de pe canapea, ține alături de tine un frigider portabil.
Porți de fotbal
Porți de fotbal Poftă de fotbal chiar și în timpul pauzelor? Începe-ți meciul cu prietenii și familia cu seturile de porți de fotbal.
Găsește ceea ce ai nevoie
905

Pentru a urmări meciul în aer liber

Dorința de a urmări toate meciurile în aer liber? Protejează-te cu produsele potrivite pentru spațiile tale.
Foișor Creează-ți propriul living și protejează-l de lumină și soare cu un foișor de dimensiunile perfecte pentru spațiile tale.
Umbrele de soare Indiferent de spațiul tău exterior, poți alege o umbrelă de soare potrivită pentru a crea zona perfectă de umbră.
Marchize Demontabilă sau fixă, marchiza te ajută să protejezi orice spațiu în grădină sau pe terasă.
Stai la umbră
906