Reduceri de Mai de până la 35%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Grătar și Camping, Aventura Perfectă Împreună! Grătar și Camping, Aventura Perfectă Împreună!
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Obțineți un grătar Esențial pentru camping

Descoperă grătarele perfecte

Când vine vorba de grătar, oamenii au o varietate de opinii despre cum trebuie să fie grătarul perfect pe care îi place să-l folosească. Indiferent de preferințe, la Aosom poți găsi cu ușurință unul pe placul tău.
Grătar cu aprindere piezoelectrică
Grătar cu aprindere piezoelectrică Sistemele de aprindere piezoelectrice au o durată lungă de viață, oferind aprindere constantă pe o perioadă extinsă fără nevoia de întreținere sau înlocuire frecventă. De asemenea, furnizează o aprindere imediată și fiabilă, permițându-vă să începeți grătarul fără întârzieri sau probleme.
Grătar cu cărbuni
Grătar cu cărbuni Grătarele cu cărbune conferă o aromă distinctă, afumată a alimentelor, sporind gustul și aroma mâncărurilor la grătar. Și multe dintre ele sunt concepute pentru a fi portabile, făcându-le potrivite pentru activități în aer liber, cum ar fi camping, picnicuri și tailgating.
Grătar cu propan
Grătar cu propan Propanul este un combustibil cu ardere curată, ceea ce duce la emisii reduse și la o experiență de grătar mai ecologică în comparație cu alte opțiuni de combustibil. În plus, combustibilul propan este disponibil pe scară largă în diferite dimensiuni ale rezervoarelor, făcându-l ușor accesibil proprietarilor de grătare pentru a-și reumple sau schimba rezervoarele după cum este necesar.
Sobă cu propan
Sobă cu propan Sobele cu propan oferă un control precis al căldurii, permițând camperilor să regleze intensitatea flăcării pentru a se potrivi diferitelor nevoi de gătit, cum ar fi fierberea. Într-un loc răcoros în aer liber, este o alegere bună pentru a risipi frigul cu o oală de tocană de vită sau vin fiert
Lasă-te inspirat
830

Exploră plăcerea activităților în aer liber

Vezi ce îți aduce campingul vara aceasta.
Cort de camping Cu propriul tău cort, ești pregătit pentru orice îți scoate natura în cale. Crează un refugiu sigur, protejează-ți bunurile și fii pregătit pentru schimbări neașteptate ale vremii, toate în timp ce te bucuri de aer liber. De asemenea, poate servi ca loc de umbrire dacă desfaci ușa din față.
Scaun de camping Spune adio scaunelor incomode și salută relaxarea cu scaunul nostru de camping ușor. Indiferent dacă mergi la camping, pescuit, participi la un festival sau pur și simplu te bucuri de aer liber, scaunul nostru este conceput pentru a oferi confort și comoditate de neegalat.
Mini frigider Un mini-frigider oferă acces convenabil la băuturi reci, gustări perisabile și condimente fără a fi nevoie să mergi de fiecare dată în interior, permițând o experiență perfectă de luat masa în aer liber sau de divertisment.
Pat de camping Paturile noastre de camping sunt concepute pentru portabilitate și ușurință în utilizare. Ușoare și simplu de configurat, acestea oferă o soluție confortabilă de dormit oriunde vă duc aventurile în aer liber. Fii sigur, un somn odihnitor este la îndemână, indiferent de destinație.
Masă de camping Optează pentru mesele ușoare și convenabile în aer liber cu gama noastră de mese portabile de camping. Indiferent dacă faci camping, picnic, tailgating sau pur și simplu te bucuri de aer liber, mesele noastre sunt concepute pentru a oferi o suprafață robustă și versatilă pentru toate nevoile tale de luat masa și de agrement.
Chiuvetă portabilă Construită pentru a rezista condițiilor exterioare, chiuveta noastră portabilă este fabricată din materiale de înaltă calitate, asigurând o soluție stabilă și fiabilă de spălare a mâinilor. Cu accent pe igienă și confort, este completarea perfectă pentru orice cadru în aer liber sau la distanță.
Lasă-te inspirat
831