Reduceri de vară de până la 30%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Descopera acum reducerile Descopera acum reducerile
Activity Description Title
Daca doriti sa asigurati o ventilatie optima in fiecare camera, dar nu doriti sa aglomerati podeaua, alegerea corecta este sa instalati un ventilator de tavan. Perfect pentru orice incapere din casa, acesta imbunatateste circulatia aerului si il distribuie mai bine in toata camera.
* Enter the coupon code in the shopping cart or in the last step at the checkout. Each purchase cnan only enjoy 1 discount, but there is NO LIMIT to the number of uses during the promotion. Only products with activity tabs can enjoy the exclusive discount. The discount cannot be redeemed for cash or combined with any other offers. The discount cannot be applied to previous purchases or the purchases of gift cards.
Activity Description Sub-title
*The acitivity can not be combined with any other offers(excluded XXX). The offer will be valid until XX/XX/XX
Ventilator de tavan Ventilator de podea si aer conditionat Alte produse pentru racire

O briza proaspata oricand doresti

Sa va lasati mangaiati de o briza placuta atunci cand temperatura creste in interior este o modalitate excelenta de a rezista caldurii. De aceea, ventilatoarele sunt esentiale in sezonul cald.
Ventilator de tavan
Ventilator de tavan Daca doriti sa asigurati o ventilatie optima in fiecare camera, dar nu doriti sa aglomerati podeaua, alegerea corecta este sa instalati un ventilator de tavan. Perfect pentru orice incapere din casa, acesta imbunatateste circulatia aerului si il distribuie mai bine in toata camera.

Raciti fiecare centimetru al camerei

O alegere practica, care nu necesita instalare si fixari, este ventilatorul de podea, care vine in diferite formate pentru a se adapta la orice nevoie.
Ventilatoare cu turn
Ventilatoare cu turn Cu un design inalt si compact, ventilatoarele turn au o structura care se potriveste perfect chiar si in spatii mici. Deseori sunt echipate cu un sistem de oscilatie, aceste ventilatoare cu coloana asigura o mai buna difuzie a aerului in fiecare colt al incaperii.
Ventilatoare cu soclu
Ventilatoare cu soclu O alternativa valabila la clasicele ventilatoare de masa, aceste modele cu piedestal sunt pozitionate pe sol si pot fi reglate atat in inaltime, cat si in inclinarea ventilatorului. Iar pentru mai mult decat o simpla adiere, puteti gasi modele dotate cu un nebulizator pentru a racori la maximum spatiile.
Aparat de aer conditionat mobil
Aparat de aer conditionat mobil Utilizarea unui aparat de aer conditionat va permite sa reduceti cu usurinta temperatura din interiorul unei incaperi datorita difuzarii aerului rece si a sistemului de dezumidificare. Un sistem alternativ pentru racirea incaperilor este racitorul cu nebulizator, care, datorita combinatiei dintre un ventilator si apa, improspateaza si umidifica aerul.
Dezumidificatoare
Dezumidificatoare Excesul de umiditate din aer combinat cu temperaturi ridicate poate creste senzatia de caldura, motiv pentru care un dezumidificator este util pentru a face fata zilelor calduroase. In plus, datorita designului lor portabil, sunt solutia perfecta pentru a le muta in orice incapere.
Recomandat tie
525

Mentineti racoarea in aer liber

Alegeti produsele perfecte pentru nevoia dumneavoastra