Reduceri de Mai de până la 35%
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Inspirație de Primăvară! Inspirație de Primăvară!
Activity Description Title
* Adauga codul de reducere in cos in momentul cumparaturii. Se poate utiliza doar un singur cod pentru fiecare comanda, dar poate fi utilizat de mai multe ori in perioada promotionala. Doar produsele indicate pot utiliza codurile de reducere. Reducerea nu poate fi convertita in cash sau combinata cu alte oferte, nu poate fi utilizata pentru cumparaturi precedente.
* Promotia nu este cumulabila cu alte oferte active si este valabila pana la {XX/XX/XX}.
Mobilier colorat Iluminarea spațiilor Extinderea spațiului de depozitare

Mobilier colorat

Pentru a aduce în casa ta atmosfera plină de viață a primăverii, culoarea este esențială. Reamintește-ți nuanțele florilor înflorite alegând mobilier într-o varietate de nuanțe!
Canapele
Canapele Confortul întâlnește bucuria culorii: aduce o notă de vioiciune în living cu o canapea mare sau mică în nuanțe pastelate, pentru a oferi originalitate spațiilor tale
Scaune de bar
Scaune de bar În bucătărie, sufragerie sau living, îmbogățește zona de bar cu o notă de culoare, combinată cu utilizarea diferitelor materiale precum stofa, piele ecologică sau catifea.
Fotolii
Fotolii Scaunul cu șezut și spătar căptușit oferă un loc primitor pentru relaxare, în timp ce designul elegant, curbat și picioarele subțiri, conice, creează un aspect atemporal, dar contemporan. Indiferent dacă este folosit ca punct focal într-o sufragerie sau ca piesă de accent chic într-un dormitor, acest fotoliu cu siguranță va îmbunătăți orice spațiu cu farmecul său irezistibil.
Lăsă-te inspirat
790

Iluminează spațiile

Descoperă cele mai eficiente și elegante soluții de iluminare!
Lămpi
Lămpi Iluminarea fiecărui spațiu din casă este ușoară prin alegerea soluțiilor potrivite: candelabre, lămpi de masă sau podea. Vei găsi modelul perfect pentru fiecare nevoie.
Oglinzi
Oglinzi Perfect pentru crearea unui efect optic care extinde spațiile casei și amplifică iluminatul. Adaugă o notă decorativă și funcțională fiecărei camere.
Vezi selecția
791

Extinde spațiul de stocare

Inevitabil odată cu schimbarea sezonului, pentru a pune totul înapoi în ordine, este esențial să ai mobilierul și accesoriile potrivite.
Rafturi pentru pantofi Pune deoparte pantofii de iarnă și păstrează-i pentru apropierea verii: pentru a-i menține în ordine, tot ce ai nevoie este un suport bun pentru pantofi!
Coșuri de rufe Pentru a organiza mai bine spălarea hainelor murdare, coșurile de rufe sunt complementul esențial în fiecare casă.
Mobilier multifuncțional Ordinea este ceea ce nu trebuie să lipsească: indiferent de nevoile tale, mobilierul multifuncțional este ceea ce ai nevoie pentru a-ți organiza spațiile
Descoperă toate elementele esențiale
792