Blog Mobila si decoratiuni

Terapie prin masaj chiar la tine acasa. Avantajele unui fotoliu de masaj

Stresul si agitatia fac parte din viata noastra acum si cu totii ne-am obisnuit cu un stil de viata activ, fara prea multe pauze. Problema este insa faptul ca organismul cedeaza la un moment dat dupa atat de multe zile in care este suprasolicitat. Motiv pentru care avem nevoie de pauze, de momente de refacere si, de ce nu, de un masaj. Chiar daca orele petrecute la serviciu ne ocupa aproape intreaga zi si sarcinile pe care le avem de indeplinit acasa sunt multe, timp pentru relaxare trebuie sa ne facem. Si noi iti aducem in atentie o solutie optima, avantajoasa, pe care o vei indragi. Descopera astfel si alege un fotoliu de masaj disponibil pe site-ul nostru oficial aosom.ro.

Descopera gama de fotolii de masaj care te pot rasfata zilnic

Poti aduce relaxarea chiar la tine acasa prin intermediul unui fotoliu de masaj. Poti avea un mini centru de rasfat mereu la indemana, care sa te ajute sa te relaxezi si sa iti eliberezi mintea de probleme.

Avem mai multe modele dintre care poti alege. Printre acestea enumeram:

Fotoliul inclinabil

Unul dintre fotoliile preferate si chiar indragite este modelul de fotoliu recliner care are mai multe functii:

-Dispune de sistem de ridicare si se poate inclina pana la 45 de grade. Aceasta functie faciliteaza asezarea pe fotoliu pentru persoanelor mai in varsta si celor cu dificultati motorii in special.

-Maseaza in opt puncte si are functie de vibratie. Poate detensiona spatele si picioarele, ajutand corpul sa se relaxeze. Cateva minute petrecute in acest scaun pot fi solutia la care sa apelezi atunci cand nu ai timp sa te odihnesti in alt mod.

Plus ca masajul poate fi terapie pentru corp, una dintre cele mai vechi forme de terapie disponibila acum oricand, cu ajutorul tehnologiei, prin fotoliile de masaj.

-Dispune si de suport pentru picioare, astfel incat sa stai cat mai confortabil oricand vrei sa ai parte de un masaj sau cand preferi sa stai in fotoliu pur si simplu pentru diverse activitati recreative, cum ar fi cititul. Plus ca designul este unul foarte elegant, care se potriveste pentru orice incapere. Plus ca ai doua variante de culoare dintre care sa alegi.

fotoliu

Fotoliu relax

Acesta are un design simplu, ca orice alt fotoliu, deci il poti incadra in orice incapere. Secretul la un fotoliu relax este faptul ca dispune de 2 puncte de masaj si ofera 8 programe diverse pe care le poti alege.

Poti controla totul prin telecomanda si pe marginea fotoliului ai buzunare in care poti tine telecomanda pentru a nu o pierde. Poti inclina spatarul pe spate si se deschide tot atunci si suportul pentru picioare. Are 5 nivele de intensitate, astfel incat fiecare membru al familiei sa aleaga varianta care ii place mai mult si care il ajuta mai mult.

Ai grija de confortul familiei tale!

De ce sa ai un fotoliu banal in casa cand poti plusa si poti avea parte de confort sporit, prin intermediul unui fotoliu de masaj?

Descopera toata gama noastra de fotolii pentru ca au preturi accesibile si cu siguranta fotoliile cu masaj sunt un must-have pentru acasa. Astfel ai grija de fiecare membru al familiei si chiar de sanatatea ta.

In special de la o varsta corpul incepe sa cedeze mai repede si oricat de mult ne dorim sa continuam activitatea o pauza este necesara.

In zilele actuale chiar si tinerii se plang de dureri de spate sau gat, deci cu atat mai mult cei trecuti de o anumita varsta au nevoie de relaxare din cand in cand, de care pot avea parte prin intermediul fotoliilor de masaj.

Un fotoliu de masaj poate aduce avantaje multiple pentru tine si chiar membrii familiei. Daca vreti poti opta pentru unul si la birou unde lucrezi. In pauza te poti rasfata putin, poti sa te detasezi de probleme si de stres. Atunci cand ai parte de confort si corpul se detensioneaza poti chiar sa vezi mai bine rezolvarile la probleme si astfel vei relua munca de la capat cu alta atitudine. Astfel si rezultatele vor fi mai bune.

O sesiune de masaj este chiar necesara pentru fiecare zi, deci alege sa achizitionezi un astfel de fotoliu. Te asteptam pe site-ul nostru https://www.aosom.ro/ pentru a descoperi toate variantele pe care le avem disponibile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *