birou
Blog Pentru birou

Back to office – cum amenajam biroul de acasa

Toamna vine cu pasi repezi. Asta inseamna ca ne intoarcem la programul normal din cursul anului – cei mici la scoala, adultii la job. Unii insa nu trebuie sa plece de acasa, ci trebuie sa isi pregateasca biroul de la care sa lucreze, in propriul lor camin.

Asta inseamna destul de mult de lucru la venirea din concediu. Asta pentru ca petrecem cel putin 8 ore pe zi muncind si avem nevoie cu totii de un spatiu cat mai placut si mai confortabil pentru a da randament. Astfel ca inainte sa spunem start la sezonul acesta de back to office trebuie sa va amenajati biroul, poate chiar sa il pregatiti de la zero. Stocul nostru de produse este si de aceasta data alaturi de voi, din care cu siguranta veti gasi cele necesare. Pentru amenajarea biroului sunt cateva obiecte de mobilier care nu trebuie sa lipseasca, precum:

  • Birou
  • Scaun
  • Biblioteca
  • Decoratiuni

Este foarte important cum le alegeti pentru ca vor avea o mare influenta in ceea ce priveste productivitatea, pentru ca un decor placut da si o stare de bine.

Biroul – nelipsit pentru munca online

Cei care lucreaza exclusiv la calculator sau laptop au nevoie de un birou, asta este cert. Important este ce fel de birou puteti alege si aici va ajutam noi. Totul conteaza de cat de mult spatiu aveti nevoie si de cum puteti aseza in camera toate aceste obiecte de mobilier.

Un birou de colt poate fi o alegere potrivita pentru ca nu ocupa mult spatiu in camera, dar ofera suficient spatiu de lucru. De asemenea cei care lucreaza la calculator isi pot indrepta atentia spre birourile special create care ofera loc pentru tastatura, mouse, monitor si toate celelalte componente.

Cu siguranta veti vrea ca in biroul de acasa sa pastrati un anumit stil in ceea ce priveste amenajarea, pentru ca este parte din caminul vostru la urma urmei. Astfel ca veti descoperi aici modele fel de fel, in culori diverse sau cu designuri dintre cele mai interesante sau chiar simple.

Un scaun bine ales inseamna confort sporit

Scaunul joaca un rol estetic esential in birou, in special pentru ca trebuie sa se potriveasca bine cu celelalte piese de mobilier. Insa pe langa acest aspect mai joaca un rol extrem de important, acela de a reda confortul necesar.

Daca scaunul de birou nu este bine ales sa nu va mire faptul ca aveti dureri de spate sau de gat, spre exemplu. In stocul nostru veti gasi fel si fel de scaune si fotolii. Toate au designuri elegante, moderne astfel incat sa fie acea completare perfecta.

Un nou spatiu de depozitare – biblioteca

Puteti alege o biblioteca de perete sau care se fixeaza pe sol. Cert este ca acest obiect de mobilier inseamna mai mult spatiu de depozitare la dispozitie. Puteti aseza carti diverse in aceasta sau chiar documentele necesare la munca.

Totusi cine spune ca nu puteti aseza in biblioteca diverse obiecte decorative care sa aduca un plus de culoare si stil camerei?

Chiar si o planta decorativa poate fi ideala de asezat in biblioteca. Ceea ce ne duce la ultimul punct de pe lista de astazi, cea cu privire la obiectele de decor.

birou

Decoratiunile potrivite dau personalitate camerei

Viata este zi de zi destul de trista, in special pentru cei care traiesc intr-o rutina  constanta. De ce sa nu infrumusetam macar locurile din jurul nostru? In acest sens gasiti pe site-ul nostru fel si fel de decoratiuni pe care nu veti vrea sa le ratati.

Plantele decorative mentionate si care dau o stare de bine nici nu trebuie intretinute, pentru ca vor fi mereu verzi sau inflorite, dupa caz. Fiind artificiale va fi nevoie doar din cand in cand sa le stergeti de praf cu o laveta umeda.

Alaturi de acestea corpurile de iluminat pot fi o idee buna, in special pentru un colt de camera in care nu prea ajunge lumina.

De ce sa nu optati chiar pentru un loc de studiu?

Alegeti un fotoliu de pe site, o lampa si chiar un covoras, o noptiera si aveti locul ideal in care sa studiati sau sa analizati diverse documente pentru munca.

Creati locul ideal chiar la voi acasa in care sa va faca placere sa lucrati. Ce spuneti? V-ati inspirat?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *