school
Blog Pentru birou

Back to school – cum ne pregatim, de la mic la mare

Ne apropiem cu pasi repezi, ne place, nu ne place, de o alta perioada din an. Facem trecerea la sezonul de toamna, cand altele sunt interesele lunii. De data aceasta vorbim despre back to school. Dupa caz, unii incep chiar din primele zile ale lunii septembrie o noua aventura a studiului. Asadar, sa ne pregatim cum se cuvine!

Pentru cei mari – mobilier de completare

Pentru elevi si studenti aceasta etapa este deja una cu repetitie, in sensul in care nu vine neaparat cu ceva nou. Pregatirile in cazul lor sunt diferite. Asta inseamna ca pentru etapa back to school au deja parte din mobilier, decoratiuni si solutii de organizare. Acum cauta doar completari. Stiu si ce le place, au experienta folosirii unui anumit produs, acum cauta ceva tinand cont de preferinte in amanunt.

Birou – prima alegere facuta, ce tine cont desigur de dimensiuni si cat spatiu este disponibil. O recomandare este despre acele birouri versatile, potrivite in aproape orice decor. Ideea este practica. Daca plictiseste la un moment dat designul de interior, atunci micile schimbari ce apar nu vor impune o schimbare si in ceea ce priveste biroul.

De asemenea, o alta idee practica este cea a birourilor care pot fi montate pe colt. Asta inseamna folosirea optima a spatiului disponibil, implicit cand vine vorba de zonele de colt, adesea ignorate pentru ca, nu-i asa, toata lumea spune ce pot sa pun acolo? Un birou de colt este raspunsul.

Scaun – pentru cei care au mai incercat variante diverse, acum isi vor dori ceva nou care tine cont de tot ce nu au avut la vechiul scaun de birou. Un scaun de birou confortabil este negresit cel care tine cont de principiul ergonomiei, este creat astfel incat sa ofere o postura corecta a coloanei. Cu cat este mai complex un scaun, cu atat mai robust si mai masiv va fi.

Pentru boboci totul e nou – mobilier pentru camera unui scolar

Daca in materie de decor potrivit pentru back to school in cazul celor mari totul pare doar o chestiune de alegeri imediate, ceva mai delicata este situatia cand vorbim despre boboci. Acestia fac timid primii lor pasi spre lumea cunoasterii. Totul este nou, asadar incepe o adaptare la ceva diferit.

birou

In cazul celor mici back to school poate fi motiv pentru a decora masiv camera copilului. Pentru primii ani de scoala ar putea fi suficienta o masa de birou nu foarte complexa sau cu dulapuri asociata.

Nu uitati de produsele noastre din gama de biblioteci si mese. Veti gasi seturi complete de masa cu scaun, de dimensiuni potrivite copiilor. Astfel, micii scolari nu se vor simti depasiti de situatie, prea mici intr-un decor de oameni mari. Astfel de seturi de asemenea si avantajoase in ceea ce priveste dimensiunile. Pot avea, de asemenea, inaltimea reglabila. Asta inseamna un alt avantaj, astfel incat masa in cauza se va adapta cazului, pe masura ce copilul creste si are nevoie de o masa mai inalta.

Back to school cu un nou vibe! Pregatiti-va corespunzator

Orice inceput ar trebui sa vina cu un  nou prilej de a va pune in minte sa faceti mai bine, cu mai multa pasiune si implicare. Planurile sunt marete, desigur. Marcati acest nou inceput cum se cuvine. Pentru adulti recomandam scaunele de birou cu masaj integrat. Fie ca orele de munca la birou sa va fie o reala placere si cand incep sa se resimta durerile de spate, sa aveti arma potrivita, adica masajul la un buton distanta.

Pentru cei mici recomandam biblioteci si dulapuri colorate. De la gradinita la scoala este un pas destul de mare. Exista tot felul de sentimente ce ii incearca pe copii, dar dintre acestea nu ar trebui sa fie vorba despre faptul ca nu se potrivesc in aceasta lume, ca nu pot face parte din ea. Simt ca pasul acesta ii maturizeaza si ii rup de lumea povestilor. Insa nu trebuie sa fie asa.

Va fi de mare impact prima impresie si decorul. Daca acesta este sobru, vor percepe ca aceasta lume prea serioasa nu le este pe plac. O biblioteca practica care sa aiba functionalitatea de care aveti nevoie si in egala masura pata de culoare in incapere ar putea imblanzi tot decorul!

Ce spuneti, incepeti o sesiune de shopping la Aosom?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *