piscina
Ghidul cumparatorului Pentru copii

Cum sa alegi piscina si jocurile gonflabile potrivite pentru copiii tai

Vara, soare, multa caldura si voie buna inseamna si mai mult timp petrecut afara. Daca aveti o curte, va veti dori sa exploatati la maximum spatiul disponibil. De ce sa nu troneze aici o piscina si eventual un spatiu de joaca gonflabil? Spre marea bucurie a celor mici, astfel de experiente vor fi motive in plus sa isi extinda programul de joaca afara!

Cum sa alegeti piscina potrivita pentru copii

Pentru cei care nu si-au proiectat in gradina un amplu spatiu cu psicina ingropata, o piscina de suprafata este alternativa. Va si imaginati stand la soare, balacindu-va in piscina. Atentie insa la specificatiile fiecareia, pentru ca cei mici nu pot fi lasati singuri in piscina. Asta daca nu va veti orienta spre o varianta potrivita pentru cei mici.

Din motive ce tin de siguranta celor mici, piscina in care ii veti lasa sa se joace cu apa nu trebuie sa fie una adanca. Daca nu este una proiectata special pentru o categorie de varsta, asigurati-va ca nu este plina de apa. O piscina gonflabila este adesea o alegere populara, avand de partea sa si avantajul unui pret mai accesibil.

Iata cateva caracteristici de baza cand alegeti piscina:

  • Capacitate, ce dimensiuni are – sunt variante in stocul nostru pentru maxim 2 persoane adulte.
  • Indicatii de utilizare: cum se umfla, cum se poate depozita, cat de usor este de montat/demontat. Poate ca vi se par detalii in prima faza, dar conteaza cat de usor evacuati apa din ea si daca are pompa inclusa in pachet.
  • Materialul din care este realizata. Daca este din dublu sau chiar triplu strat cu atat mai bine, nu se va sparge prea usor, va avea si stabilitate mai buna.

La joaca copii! Gonflabile pentru cei mici si cum le alegeti

Copiii sunt o infinita sursa de energie si veselie. Au nevoie insa de solutii pentru a-si consuma energia in mod placut si sigur. Ideea de a se juca in aer liber face parte din programul zilnic al celor mici. Preferati sa montati in spatiul verde de acasa un spatiu de joaca gonflabil. Iar despre alegerea acestuia va venim in ajutor!

Astfel de spatii de joaca depind, in primul rand, de zona disponibila. Asadar verificati dimensiunile. De asemenea, extrem de important este daca exista in set si pompa care sa va ajute sa ridicati fantezia aceasta de spatiu de joaca gonflabil. Iata si alte detalii:

  • Cat de repede poate fi instalat. Iata aici o varianta de gonflabila, care in 2 minute este numai buna de primit oaspeti.
  • Sistem de ancorare. De preferat sa existe spatiu cat mai drept, suprafata ferita de intemperii si de alte conditii defavorabile sau de teren denivelat. Sistemul de ancorare joaca un rol esential pentru siguranta copiilor. Verificati cum se va monta spatiul de joaca.
  • Complexitatea acestuia. Cu siguranta sunteti setati pe ideea de pret, sa alegeti ceva convenabil. Insa ce implica pretul acela? De preferat sa fie vorba de un spatiu de joaca amplu, mai complex, care sa ii ajute pe copii sa initieze diverse jocuri. Unele au doar o saltea pe care cei mici pot sari, altele au forma de castel cu tobogan sau chiar si mini piscina.

Vara aceasta planul este sa va distrati, iar Aosom are solutii!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *