Reduceri Fresh de primăvară
De ce sa ne alegi? Vezi mai mult
Alege locatia de livrare
Optiunile si termenul de livrare pot varia in functie de locatie
+ Adauga o adresa noua
Adauga codul postal
Livrarea la
Cosul meu
Subtotal:
Nu ai timp sa mergi la sala de sport? La Aosom gasesti toate aparatele de antrenament de care ai nevoie pentru a face exercitii acasa si a te tine in forma!

Antreneaza-te corect

Nu trebuie sa faci exercitii intensive la inceput, pentru ca acestea nu ard grasimea, ci dauneaza interesului pentru exercitii fizice si provoaca dureri musculare.
Deci, daca esti un sportiv incepator, alege exercitiile aerobice, cum ar fi joggingul. Benzile de alergat iti pot ajuta sa dezvolti acest obicei.

Antrenament cardio

Cand ajungi la un nivel de antrenament mai superior, joggingul nu mai poate satisface nevoile tale de exercitiu, in acest moment trebuie sa incepi cu antrenamentele cardio. Pentru aceasta activitate poti alege bicicletele fitness. Au un impact scazut asupra articulatiilor, intaresc muschii picioarelor si fesierilor. Pe langa acestea regleaza ritmul cardiac si ritmul respirator.

Cresterea masei musculare

Muschii raspund de sustinerea oaselor si organelor interne, ei raspund de miscarea ta zilnica. In planul tau de fitness acestia nu pot fi ignorati! Antrenarea muschilor iti pot modela fizicul si ameliora anumite afectiuni ale corpului. Ganterele iti pot intari muschii bratelor iar bara de tractiuni iti poate antrena muschii spatelui.

Nimic nu te poate invinge

Trebuie sa ai incredere in sine atunci cand obosesti de exercitiile zilnice, poti incerca mai multe sporturi interesante! Cum ar fi boxul, acesta iti poate cultiva agilitatea. Mai mult decat atat te poate elibera de stresul de la munca, studiu si altele.

Mai sus, tot mai sus

Exercitiile cu trambulina au devenit tot mai populare, acestea antreneaza coordonarea si exilibrul. In plus, pe trambuline, cu ajutorul puterii de saritura si a aerului curat de la inaltime, nu te vei simti obosit.